Jacek - Pią 16 Gru, 2011 co kwartał wysypują worek jakiegoś badziewia uklepują butem i łopatą i jadą dalej...Ryba - Pią 16 Gru, 2011 A to nie widok z Twojego okna przypadkiem ?
Anonymous - Pią 16 Gru, 2011 śmiejecie się , ale jest takie gówno do łatania dziur na zimno w poprzedniej robocie to widziałem. W odwierty w nowym asfalcie , rzucają taka smołe pape klepią , wyrównują i hejaa Bart - Pią 16 Gru, 2011 w pracy klepałeś papę?
brzmi intrygująco Anonymous - Pią 16 Gru, 2011 Kiedyś opowiem Jacek - Pią 16 Gru, 2011 Ryba, nie, nie z mojego, obrazek znam.. w całym polaczkowie robią tak samo.was79 - Wto 20 Gru, 2011 Kolejny pozytyw:
http://katowice.gazeta.pl...edzie_cale.htmlM - Wto 20 Gru, 2011
Darmowe ogrzewanie domu Wystarczy wbić łopatę w ziemię i opał gotowy was79 - Wto 20 Gru, 2011 Juz nie te czasy, kiedy na hałde trafiało dużo węgla, bo po pierwsze: zakłady przeróbcze są już inne, a po drugie istnieja firmy, które odzyskuja węgiel z hałd (i kruszywa np haldex) - czyli jeżeli dało by się coś ugrać, to pewnie by już tam grzebali M - Wto 20 Gru, 2011 Chciałem tylko zabłysnąć, ale jak wiesz nie znam się zupełnie anjas - Wto 20 Gru, 2011 a lofix?was79 - Wto 20 Gru, 2011 lofix chyba z brunatnego się robiEmerytRs2 - Wto 20 Gru, 2011 fajne kanadyjskie garaże anjas - Wto 20 Gru, 2011 zawsze mnie zastanawiało co co chodziło z tym lofixem w Misiu aż w końcu sprawdziłem.
A mogłem po prostu zapytać Was'a Jacek - Wto 20 Gru, 2011
anjas napisał/a:
zawsze mnie zastanawiało co co chodziło z tym lofixem w Misiu aż w końcu sprawdziłem.
A mogłem po prostu zapytać Was'a
tylko niemcy! są potęgą w odkopywaniu brunatnego metodą odkrywkową