Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
kubas - Wto 12 Sty, 2010 łukasz jest w ukeju teraz może coś tam zdziałaM - Wto 12 Sty, 2010 podobno spakował dwie zapasowe latary jarek-malopolska - Wto 12 Sty, 2010 ale jest jakimś Dużym mobilkiem czy samolotem... saxorulez - Wto 12 Sty, 2010 Samolotem na bogato kurwa.. jestem tu prezesem i za składkę sie rozbijam po świecie.
Mi nadal nie odpisały mendy. Jak wrócę do PL zajmę się tym zamówieniem indywidualnie dla kazdego, doloty można pociągnąć z Belgii, rozpórki z VEMAPOLU, przewody i poliuretany bezpośrednio od producenta.
Jeżeli martin coś załatwi (bo mnie nie ma do końca tygodnia) to oczywiście odpuszczam temat.Jaco - Wto 12 Sty, 2010 Doloty na stronie Racelanda są po 39 Eurasów
Jak dla mnie nie ważnie skąd, jeśli Łukasz załatwi, to... Barejka - Wto 12 Sty, 2010 a ten raceland to niemiecki czy jaki bo moze i ja sie w koncu skusze jak Pan prezes cos zalatwi Tomcat - Śro 13 Sty, 2010
tylko czy jest ktos w stanie dogadac sie z nimi bo mimo ze u mnie bieda to za taka sume jestem gotow wyrzec sie niektorych rzeczy jarek-malopolska - Sob 16 Sty, 2010 No Łukasz pisał, że doloty może załatwić z innych punktów niż KAM więc może mu się uda, trzymajmy kciuki... Barejka - Sob 16 Sty, 2010 jak cena 39 ojro plus przesylka to mysle ze duzo chetnych sie znajdzie saxorulez - Nie 17 Sty, 2010 spoko wróciłem do PL, jutro piszę w sprawie dolotów. Postaram sie wszystko ogarnąć tylko nie jednocześnie. Zaczne od dolotów, potem polecimy z resztą bo każda rzecz bedzie szła z innego miejsca.Barejka - Nie 17 Sty, 2010 wiec na dolot bedzie chetny:
1.Barejka
2.wasq - Nie 17 Sty, 2010 ja z przewodow hamulcowych rezygnuje juz je zalatwilem u kidzia w re5pect wasq - Nie 17 Sty, 2010 ja z przewodow hamulcowych rezygnuje juz je zalatwilem u kidzia w re5pect