tfu! miało być karbono-włókno szklane.M - Śro 13 Sty, 2010 Raściu czy nie bardziej sie kalkulowało zapodać sobie prawdziwy dach ?Gotti - Śro 13 Sty, 2010 przecież to nie Rasty? patrząc na lusterka i środekM - Śro 13 Sty, 2010 carbon maska, slupek, kubly mnie zmylily,
ale rzeczywiscie lusterka wyjaśniają sprawęJanusz - Śro 13 Sty, 2010 no i rasta nie ma szybera to chyba samochód pewnego członka fkp który był kiedyś u nas na forum wszyscy go ganili za stajling... i niby obiecywał poprawę nie pamiętam jak się nazywał kubas - Śro 13 Sty, 2010 nie lepiej używać suszarki zamiast opalarki ?rasta - Śro 13 Sty, 2010 Foka nie moja tylko kumpla, który ją kupił i doprowadzamy jado stanu używalności.
kubas napisał/a:
nie lepiej używać suszarki zamiast opalarki ?
Nie, mam profi opalarkę gdzie mogę seobie płynnie co 10 stopni rugulować temp. wz akresie od 50 do 650 stopni.
KonradMK, czy ty wiesz ile kosztuje taki dach KonradMK - Śro 13 Sty, 2010
rasta napisał/a:
Foka nie moja tylko kumpla, który ją kupił i doprowadzamy jado stanu używalności.
kubas napisał/a:
nie lepiej używać suszarki zamiast opalarki ?
Nie, mam profi opalarkę gdzie mogę seobie płynnie co 10 stopni rugulować temp. wz akresie od 50 do 650 stopni.
KonradMK, czy ty wiesz ile kosztuje taki dach
w zasadzie wiem, przy jednorazowym zamówieniu jak dasz oryginalny dach do wykonania formy to koszt wytworzenia tego to coś ok 2000 pln.kubas - Śro 13 Sty, 2010
rasta napisał/a:
wiem wiem o stopniach tylko opalarka chyba bardziej punktowo niż suszarka działa co nie jest najlepsze przy tego typu operacjach chyba co ? pytam dlatego że w bydgoszczy mam ziomków którzy też to robią i najpierw robili taką opalarką jak ty masz ale potem przerzucili się na profi suszarkę rasta - Śro 13 Sty, 2010 Zawsze można zmienić końcówkę rasta - Śro 13 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
w zasadzie wiem, przy jednorazowym zamówieniu jak dasz oryginalny dach do wykonania formy to koszt wytworzenia tego to coś ok 2000 pln.
Nie może być, sama forma do byle gówienka kosztuje 3-5 tyś. Do tego wycinanie i wklejanie dachu, dziękuję za taką operację -zbliżylbyśmy się do ceny zapupusamochodu....KonradMK - Śro 13 Sty, 2010
rasta napisał/a:
KonradMK napisał/a:
w zasadzie wiem, przy jednorazowym zamówieniu jak dasz oryginalny dach do wykonania formy to koszt wytworzenia tego to coś ok 2000 pln.
Nie może być, sama forma do byle gówienka kosztuje 3-5 tyś. Do tego wycinanie i wklejanie dachu, dziękuję za taką operację -zbliżylbyśmy się do ceny zapupusamochodu....
podałem cenę za sam dach, nie wiem ile kosztuje montaż.dzik - Śro 13 Sty, 2010 co nie zmienia faktu ze dach w tej okleinie do wysoki poziom agro tuningurasta - Śro 13 Sty, 2010 dzik, a ja uważam, że nie. agro tunng by był wtedy gdyby użyo gównianej świecącej foli za 30 pln, a tu sam folia kosztowała 400 pln.Anonymous - Śro 13 Sty, 2010 hahaha a co ma do rzeczy ile ta folia kosztowała? wyglądało by to może i dobrze gdyby nie szyberdach