matt - Sob 02 Kwi, 2011 jarek-malopolska, hehe no to pewnie tak jest u mnie w pimpie są fotki obu amorówNiemy - Nie 03 Kwi, 2011
jarek-malopolska napisał/a:
chyba niemy ma serie sprezyne
ja mam eibach'ajarek-malopolska - Pon 04 Kwi, 2011
Niemy napisał/a:
ja mam eibach'a
my wielbłądmisiek86electro - Pon 04 Kwi, 2011 a ja mam na springach z 35 uklepane do 40 bo inaczej sie tego nie da wytlumaczyc... ze b8 ma luz...Barejka - Pon 16 Maj, 2011 Nadszedl czas zmiany zawiasu i co polecacie do obnizonego zawiasu oczywiscie zeby cena mnie nie powalila na kolana Tomcat - Pon 16 Maj, 2011
Barejka napisał/a:
Nadszedl czas zmiany zawiasu i co polecacie do obnizonego zawiasu oczywiscie zeby cena mnie nie powalila na kolana
Nie wierze, że o to pytasz... Od kilku lat raczej niewiele się zmieniło Janusz - Pon 16 Maj, 2011
Tomcat napisał/a:
Nie wierze, że o to pytasz... Od kilku lat raczej niewiele się zmieniło
gość który mi regenerował amory w sporcie powiedział "Bilstein to był dobry w latach 90'" Barejka - Pon 16 Maj, 2011 ale ja nie chce bilsteina cena kompletu 4 amorkow zabila by mnie, moze jest jakas alternatywa? NBL - Pon 16 Maj, 2011 kyb z regulacją?? Koni street? sam na coś takiego będe zmieniał. z tańszych rzeczy to Ta-technix np. ale jak to się ma z wytrzymałością to nie wiem.kamil - Pon 16 Maj, 2011 KYB AGX mnie zawiódł - po roku tył się poddał. Teraz jest B8 i jestem zadowolony, zdecydowanie lepiej klei niż AGX. W następnym sezonie zmieniam też przod na B8.
Lepiej dopłacić 200-400 pln niż potem jęczeć, że chuuuujniabizon - Pon 16 Maj, 2011 spotkalem sie z ta opinia juz pare razy.Bart - Pon 16 Maj, 2011 ja się wolę z dziewczynami spotykać Anonymous - Pon 16 Maj, 2011
Bart napisał/a:
ja się wolę z dziewczynami spotykać
Z jakimi dziwczynami?? Ty masz skuter i Alfe cabrio.....Czas sie w koncu ujawnic,to nawet modne teraz,jakos sie tak fajnie z angielska nazywa.... martin.h - Pon 16 Maj, 2011
rabarbar napisał/a:
Bart napisał/a:
ja się wolę z dziewczynami spotykać
Z jakimi dziwczynami?? Ty masz skuter i Alfe cabrio.....Czas sie w koncu ujawnic,to nawet modne teraz,jakos sie tak fajnie z angielska nazywa....