To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Zawieszenie

matt - Sob 02 Kwi, 2011

jarek-malopolska, hehe no to pewnie tak jest ;) u mnie w pimpie są fotki obu amorów
Niemy - Nie 03 Kwi, 2011

jarek-malopolska napisał/a:
chyba niemy ma serie sprezyne

ja mam eibach'a

jarek-malopolska - Pon 04 Kwi, 2011

Niemy napisał/a:
ja mam eibach'a

my wielbłąd ;)

misiek86electro - Pon 04 Kwi, 2011

a ja mam na springach z 35 uklepane do 40 bo inaczej sie tego nie da wytlumaczyc... ze b8 ma luz...
Barejka - Pon 16 Maj, 2011

Nadszedl czas zmiany zawiasu i co polecacie do obnizonego zawiasu oczywiscie zeby cena mnie nie powalila na kolana ;)
Tomcat - Pon 16 Maj, 2011

Barejka napisał/a:
Nadszedl czas zmiany zawiasu i co polecacie do obnizonego zawiasu oczywiscie zeby cena mnie nie powalila na kolana ;)

Nie wierze, że o to pytasz... Od kilku lat raczej niewiele się zmieniło :rotfl:

Janusz - Pon 16 Maj, 2011

Tomcat napisał/a:

Nie wierze, że o to pytasz... Od kilku lat raczej niewiele się zmieniło :rotfl:

gość który mi regenerował amory w sporcie powiedział "Bilstein to był dobry w latach 90'" :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Barejka - Pon 16 Maj, 2011

ale ja nie chce bilsteina cena kompletu 4 amorkow zabila by mnie, moze jest jakas alternatywa? :)
NBL - Pon 16 Maj, 2011

kyb z regulacją?? Koni street? sam na coś takiego będe zmieniał. z tańszych rzeczy to Ta-technix np. ale jak to się ma z wytrzymałością to nie wiem.
kamil - Pon 16 Maj, 2011

KYB AGX mnie zawiódł - po roku tył się poddał. Teraz jest B8 i jestem zadowolony, zdecydowanie lepiej klei niż AGX. W następnym sezonie zmieniam też przod na B8.

Lepiej dopłacić 200-400 pln niż potem jęczeć, że chuuuujnia

bizon - Pon 16 Maj, 2011

spotkalem sie z ta opinia juz pare razy.
Bart - Pon 16 Maj, 2011

ja się wolę z dziewczynami spotykać :>
Anonymous - Pon 16 Maj, 2011

Bart napisał/a:

Z jakimi dziwczynami?? Ty masz skuter i Alfe cabrio.....Czas sie w koncu ujawnic,to nawet modne teraz,jakos sie tak fajnie z angielska nazywa.... ;)

martin.h - Pon 16 Maj, 2011

rabarbar napisał/a:
Bart napisał/a:

Z jakimi dziwczynami?? Ty masz skuter i Alfe cabrio.....Czas sie w koncu ujawnic,to nawet modne teraz,jakos sie tak fajnie z angielska nazywa.... ;)

Widzieliśmy ostatnio dziewczynę od Barta :>

Bart - Pon 16 Maj, 2011

rabarbar napisał/a:
Czas sie w koncu ujawnic,to nawet modne teraz,jakos sie tak fajnie z angielska nazywa.... ;)

:*

martin.h napisał/a:
Widzieliśmy ostatnio dziewczynę od Barta :>

z tą panią nie mam już absolutnie nic wspólnego, zostały po niej wspomnienia i anegdoty :]