wyglada jak niezła kupa, szkoda, że płomieni nie ma na masce.Anonymous - Wto 15 Sie, 2006 toś pojechał po nim, faktycznie dla mnie też odrobinę przysadzisty, ale efekt niezły - może się podobaćAnonymous - Wto 15 Sie, 2006 Według mnie to autko jest przepiękne!!!! Jednak ja wolę jak auto jeździ a potem wygląda. Dla mnie auta mają się sprawdzić w warunkach bojowych i nie wyobrażam sobie jakbym miał tym jechać szybko na 5cm dystansach i 19calowych felgach. Ja bym pomalował go na biało, okleił w fabryczne nakleiki puga z tamtych lat i wstawił do salonu jako showcar. Szkoda tylko że nie mam salonu... Grzesiek VTS - Wto 15 Sie, 2006 Felgi out i 16 SPEEDLINE BIALE 2120 I juz wyglądało by super WG. mnieLoko - Wto 15 Sie, 2006 Mnie się też zajebiście podoba, o jest w rally stylu, tylko felgi nie pasują.strick - Śro 16 Sie, 2006 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1486706 :567:M - Śro 16 Sie, 2006 Fajnie jakby kupił je ktoś z klubu.Loko - Śro 16 Sie, 2006 No pewnie ze fajnie, tylko zdecydowana większość ma już auto, ale na zdecydowany plus takiego zakupu idzie to zę wiadomo co z autem się działo, jaką ma przeszłość i wiadomo co jest do zrobienia.Bad-i - Śro 16 Sie, 2006
warwi napisał/a:
nie wyobrażam sobie jakbym miał tym jechać szybko na 5cm dystansach i 19calowych felgach. Ja bym pomalował go na biało, okleił w fabryczne nakleiki puga z tamtych lat i wstawił do salonu jako showcar. Szkoda tylko że nie mam salonu...
nawiazujac do PUGA to jest przepiekny zreszta kazdy kit car taki jest. Nie rozumiem tylko dlaczego masz problem z 5 cm dystansem - ja mam 7 i az bys sie zdziwil jak sie na tym jezdzi w porownaniu do seriiMichał - Czw 17 Sie, 2006 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1443983
wie ktoś cos o tej hani ??
potrzebuje pełnych informacjiLoko - Czw 17 Sie, 2006 Lala la lala la, pisałem juz kiendyś że włąścicielem jest gośc który był u nas na forum, niejaki Kijas i że to auto jest w pimpie, no ale chyba ktoś je killim usunął bo autka w pimpie już nie ma.
[ Dodano: Czw 17 Sie, 2006 ]
A no i jeżeli to istotne to napewno była bita jak i zreszta każda taka hania w PL.
[ Dodano: Czw 17 Sie, 2006 ]
No i na civic klubie też jest to auto, chyba ze tam też już kilim usuneli go.anjas - Czw 17 Sie, 2006 bita na bank, ale bardzo ładna strick - Czw 17 Sie, 2006 Michał chcesz saxo na taką hanke zmienić?Grzesiek VTS - Czw 17 Sie, 2006 dokładnie juz dawno choruje na Hanie