M - Czw 07 Sty, 2010 w sensie ze do maca nie mozna wpasc na kolację PGmaster - Czw 07 Sty, 2010 No jak nie... Tylko trzeba wiedziec jak Anonymous - Czw 07 Sty, 2010 Koorwa po co ja tak sie spuszczałem nad odbudową i malowaniem puga? wróciłem z małego upalanka po lesie i mam jakąś blokadę przed odkręceniem maxa na bardzo śliskim pomiędzy drzewami... szkoda mi fury. Przedtem tego nie miałem. Starość chyba...itr 911 - Czw 07 Sty, 2010
PGmaster napisał/a:
Posmigalem sobie dzisiaj na realu na ursynowie. Calkiem sympatycznie chociaz panowie policjanci zepsuli zabawe...
No dobra miejscówka jak na market
Jak jestem na kabatach to zawsze tam wpadam na slalom pomiędzy budami na wózki GeKo - Pią 08 Sty, 2010 Właśnie wróciłem z upalania po Mikołowskich lasach. Na kolcu pięknie sie jeździ Loko - Pią 08 Sty, 2010 Łoooo kurwa, ja dziś poszedłem grubooo ponad to co zwykle, jakieś 3 godziny upalania za WRX-em, z dużo szybszym tempem niż zwykle, udawało się trzymac 4 napęda, a latanie było grube grube, prawie cały czas 1,00 zł - 1,20 zł, nie raz dokręciłem trójkę. Drzewa, barierki, śnieg, błoto dużo, dużo zakrętów szybkich i trochę serpentyn, patelni.
Generalnie przelecieliśmy trochę po okolicach sieprawia i potem ojców i dużo rożnych wiosek które nawet nie mam pojęcia gdzie są
Zajebiście jeździ się za kimś kto dobrze ogarnia i jedzie szybko, sam na pewno jechał bym dużo wolniej.ade - Pią 08 Sty, 2010 wlasnie wrocilem;]
okolice mogilan, sieprawia, skawiny;]
rewelacja:P
w 4 auta upalalismy, cliowka s16 wisiala nad skarpa na 3ech kolach, tylnim prawym metr nad droga:D a do tego sierra zaliczyla drzewo:P
a wczesniej mala proba na placyku za orlenem w myslenicach...
jako ciekawostka na 8 4x4 w tym 5 evo tylko jedna Xka i jeden STi mnie objechaly:P ( i punto 1,2 jeszcze, ale z zowa za kolkiem:P) Loko - Pią 08 Sty, 2010 Hehehe, widzę ze podążaliśmy podobnymi drogami dzis , bo też po drodze spotkałem zowe na orlenie kamil - Pią 08 Sty, 2010 ooo wspaniale ...słyszysz Pitt, jedziemy na Real Anonymous - Pią 08 Sty, 2010
ade napisał/a:
cliowka s16 wisiala nad skarpa
Max czy bober? hehe
Szkoda że mnie w Kr nie było bo w Tarnowie to nie ma z kim polatać...ade - Pią 08 Sty, 2010
loko napisał/a:
Hehehe, widzę ze podążaliśmy podobnymi drogami dzis , bo też po drodze spotkałem zowe na orlenie
to gdzies sie minelismy po drodze:P dobrze, ze z przeciwka sie nie spotkalismy
agentczor napisał/a:
ade napisał/a:
cliowka s16 wisiala nad skarpa
Max czy bober? hehe
Szkoda że mnie w Kr nie było bo w Tarnowie to nie ma z kim polatać...
maxTomcat - Pią 08 Sty, 2010 ade a jak skończyła subara Graf'a ? ade - Pią 08 Sty, 2010
Tomcat napisał/a:
ade a jak skończyła subara Graf'a ?
chyba bez strat:D ponoc jakas choinke scial:D ale ucierpiala tylko choinka
ja pozniej dojechalem:DMarek23 - Pią 08 Sty, 2010
Loko napisał/a:
Łoooo kurcze, ja dziś poszedłem grubooo ponad to co zwykle, jakieś 3 godziny upalania za WRX-em, z dużo szybszym tempem niż zwykle, udawało się trzymac 4 napęda, a latanie było grube grube, prawie cały czas 1,00 zł - 1,20 zł, nie raz dokręciłem trójkę. Drzewa, barierki, śnieg, błoto dużo, dużo zakrętów szybkich i trochę serpentyn, patelni.
a znales trase, czy w ciemno tak szliscie?
Kurde bez pilota w nocy na nieznanym na sniegu mozna sie niemilo zdziwicade - Pią 08 Sty, 2010 [quote="Marek23"]
Loko napisał/a:
Łoooo kurcze, ja dziś poszedłem grubooo ponad to co zwykle, jakieś 3 godziny upalania za WRX-em, z dużo szybszym tempem niż zwykle, udawało się trzymac 4 napęda, a latanie było grube grube, prawie cały czas 1,00 zł - 1,20 zł, nie raz dokręciłem trójkę. Drzewa, barierki, śnieg, błoto dużo, dużo zakrętów szybkich i trochę serpentyn, patelni.
a znales trase, czy w ciemno tak szliscie?
Kurde bez pilota w nocy na nieznanym na sniegu mozna sie niemilo zdziwic[/quote
ja jak narazie szybkich zakretow sie boje... i raczej 90-100 nie przekraczam nawet jak czuje, ze mozna sporo szybciej:d
ale loko jest kozak:D no i za kims sie latwiej jedzie, widzisz mniej wiecej co sie dzieje, jak wyglada zakret:D
za to ciasniejsze 2jkowe czy wogole patelnie to opor:D:P na ile da sie nie znajac trasy;d