HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
lenny - Wto 30 Paź, 2007 czy mozna sie podlaczyc jesli nie jezdzilem wczesniej?FreeMan - Wto 30 Paź, 2007 lenny , oczywiscie
Tu chodzi o fun. Mysle ze nikt nie powinien miec nic przeciwko.
rezerwuj sobie czas.206 Gti - Wto 30 Paź, 2007
lenny napisał/a:
czy mozna sie podlaczyc jesli nie jezdzilem wczesniej?
Oczywiście Zapraszmy OSKAR - Wto 30 Paź, 2007 czyli jedziemy 20 listopada,tylko nie wiadomo gdzie na 100%???
chyba dobrze rozumiem??Dariano - Wto 30 Paź, 2007 Marcel pamietaj tez o godzinie. Wujek Dariano nie moze wczesniej niz o 21 ej :564:Anonymous - Wto 30 Paź, 2007
FreeMan napisał/a:
I jezeli Fort Wola to taki shit to mozemy jechac na Bemowie.
chyba juz nie ma opcji juz na Bemowie, bo aura juz nie ta ...
OSKAR napisał/a:
czyli jedziemy 20 listopada,tylko nie wiadomo gdzie na 100%???
chyba dobrze rozumiem??
dokladnie tak ...
Dariano napisał/a:
Marcel pamietaj tez o godzinie. Wujek Dariano nie moze wczesniej niz o 21 ej :564:
oczywiscie tato,ze Pamiatam
Panowie nawet jak sa smieci w Forcie Wola ja bym sprobował - trzeba wszystkiego probowac
potem pojedziemy do BC i zostaje nam powrót na IMOLE, ale mam tez pewnie POMYSŁ, ale to za jakis czas was zakocze i licze ze wszyscy sie zgodza - tzn nie macie wyjscia OSKAR - Wto 30 Paź, 2007 macel pewnie jakis wyjazdowy wypad szykujesz w zanadrzu??
zgadlem??
a co do fortow to tez chetnie przetestuje.Anonymous - Wto 30 Paź, 2007 czas pokaze Oskaro OSKAR - Wto 30 Paź, 2007 a ty tajemnicza bestio :027:Anonymous - Wto 30 Paź, 2007
OSKAR napisał/a:
a ty tajemnicza bestio :027:
nie chce zapeszyc i tyle ziom a chciałbym zeby było fajnie :682:OSKAR - Wto 30 Paź, 2007 ok nie wnikam.
zaluzmy,ze nie bylo rozmowy :064:Anonymous - Śro 31 Paź, 2007
proszę ustosunkujcie się prosze jakos do Fortu Wola
wiem, ze lepiej jeździć mercedesami, ale w syrenki też trzeba wsiać
FreeMan - Śro 31 Paź, 2007 dla mnie moze byc... do atmosfery rywalizacji dojdzie jeszcze czynnik ryzyka, kto jakiego karta trafi....Anonymous - Śro 31 Paź, 2007 propnuje dac Adamowi wreszcie cos wolniejszego, bo zawsze 1 pakuje sie do najszybszego po analizie we wcześńiejszych biegach 206 Gti - Śro 31 Paź, 2007
Marcel 08 napisał/a:
propnuje dac Adamowi wreszcie cos wolniejszego, bo zawsze 1 pakuje sie do najszybszego po analizie we wcześńiejszych biegach
Przypadek ....!!!
Marcelii :wpale:
Co do Fortu Wola jestem za .... chcoc faktycznie Syf był straszny ale był na tle straszny ze MUSIELI cos z tym zrobic wiec moze jest znośnie!!