nox - Nie 08 Lut, 2009 nie nie tylko tankuje kupuje bilet i jade do wawy Anonymous - Nie 08 Lut, 2009
nox napisał/a:
nie nie tylko tankuje kupuje bilet i jade do wawy
je dajesz na bang diri deng ding ding dong Michał - Nie 08 Lut, 2009 witaj
ogarnijcie sie ...Anonymous - Nie 08 Lut, 2009
nox napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
evan mozesz przyjechac na jakis spot ale auto ma byc umyte i zatankowane .... każdy dostaje po rundce i bedzie git PS bedzie nas no z 15 chlopa to moze wez odrazu w karnisty
Evan to je kobieta . Czyli z tym myciem że każdy po rundce i że 15 chłpa to taka metafora orgii ??
....i była sobie evan na HH.org....Kamilbike - Nie 08 Lut, 2009 A na spot evan przyjedzie z mezem ktory ma 2m wzrostu 140kg wagi i kazdy nawet przywitac sie bedzie bal mi - Nie 08 Lut, 2009 ło, to ja biorę męża!k-mart - Nie 08 Lut, 2009
Kamilbike napisał/a:
2m wzrostu 140kg wagi
Bad-i?Kamilbike - Nie 08 Lut, 2009 Bad-i nie wazy 140kg Strzelam ze jakies 30kg mniej, chyba ze w 2 lata az tak sie zmienilMichał - Nie 08 Lut, 2009 to juz dwa lata mineły ?? !!
ja pierdziu.
pamiętam jak z nim gadałem na RS;ie ze spada się scignąć z kamilrowerem .
fak, szybko ten czas leci ...Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 Cześć, nazywam się Michał. Niektórzy mówią na mnie Misiek.
Interesuję się motoryzacją od malucha... potem było seicento a teraz jest PANDA!
Nie zamienię jej na nic innego.
Na forum trafiłem przez wyszukiwarkę google. Szukałem innych miłośników pand.
Na razie mi się tu podoba. Nie zepsujcie tego.
Miś Panda.
P.S. Pan da pomógł... Pan da...Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 Czy Panda ma bobra?Bart - Pon 09 Lut, 2009 Andre - miszcz awatarów
witamy kolegę pandaruleza
poka pandę martin.h - Pon 09 Lut, 2009
pandarulez napisał/a:
Cześć, nazywam się Michał. Niektórzy mówią na mnie Misiek.
Interesuję się motoryzacją od malucha... potem było seicento a teraz jest PANDA!
Nie zamienię jej na nic innego.
Na forum trafiłem przez wyszukiwarkę google. Szukałem innych miłośników pand.
Na razie mi się tu podoba. Nie zepsujcie tego.
Miś Panda.
P.S. Pan da pomógł... Pan da...
Witamy Anonymous - Pon 09 Lut, 2009 Pandarulez
gadałem z chłopakami z rady plemienia i zeby uzyskac dostęp do Pmpa musisz wpłacić odpowiednia kwote na konto fundacji " Koscoła nie psującej się belki skrętnej" Po wiecej inf zgłos sie do któregos z panów w czerwonym
Pozdrawiam św. Mikołajmi - Pon 09 Lut, 2009 ej no, bez przesady! Koleś z taką furą powinien mieć dostęp do pimpa z automatu przyznany, więcej - powinien być modem, ej!