mi - Wto 02 Paź, 2012 bardzo podoba mi się delikatne porównanie nowego Clio turbo do swojego poprzednika wolnossącego. Oczywiście nie mogli tego zrobić dosłownie, jeszcze nie czas na to, ale zauważcie, że na filmiku torowym za Clio lata GTR. Nie muszę chyba wyjaśniać, że poprzednie Clio RS było robione na ten samej co GTR płycie w małej manufakturze gdzieś na południu Francji (przez grupę inżynierów-pasjonatów). Żeby jednak efekt był odpowiedni - poprzednie Clio (to z logo Nissana) jedzie w turbodoładowanej wersji, wolnossąca mogłaby być sporo szybsza.Kuner - Wto 02 Paź, 2012 Tak sobie czytam i czytam i porównam Was do klubu matiza. Według nich nie ma lepszego auta od matiza (celowo z małej litery), według Was nie ma lepszego od poprzednich ewolucji Clio.
Mi się podoba, dupe bym woził na codzień nim chętnie..
co do upalania - się by zbudowało rajdówkę rasta - Wto 02 Paź, 2012 Wzorują się na Morsie Niemy - Wto 02 Paź, 2012
mi napisał/a:
bardzo podoba mi się delikatne porównanie nowego Clio turbo do swojego poprzednika wolnossącego. Oczywiście nie mogli tego zrobić dosłownie, jeszcze nie czas na to, ale zauważcie, że na filmiku torowym za Clio lata GTR. Nie muszę chyba wyjaśniać, że poprzednie Clio RS było robione na ten samej co GTR płycie w małej manufakturze gdzieś na południu Francji (przez grupę inżynierów-pasjonatów). Żeby jednak efekt był odpowiedni - poprzednie Clio (to z logo Nissana) jedzie w turbodoładowanej wersji, wolnossąca mogłaby być sporo szybsza.
Tomasz wie, że ćpiesz? faldzip - Śro 03 Paź, 2012 208 R5
kamil - Śro 03 Paź, 2012 oj najs !Bonczek - Śro 03 Paź, 2012 Ale mega WuRC - Czw 04 Paź, 2012 Powrót do klasycznych barw z 205 t16 NBL - Czw 04 Paź, 2012 jestem na TAK! bioreMick - Czw 04 Paź, 2012 I love this game!kp - Pią 05 Paź, 2012
fajnie brzmi z dołu. Zakrety wyglądaja ciekawie, ale ciekawsze jak ma to sie do konkurentow w grupie i czasów.
Wygląda mega.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=9iLPhUkOI-4[/youtube]faldzip - Pią 05 Paź, 2012 Jakieś ma małe koła w stosunku do całego samochodu to R2. W każdym razie takie wrażenie sprawiaGeKo - Pią 05 Paź, 2012 kurde zawieszeniowo bajka 1:19 MISTRZkamil - Pią 05 Paź, 2012 nie wiem, jakieś wrażenie ciężkiego, tak jakby ze 20-30 km brakowało, ale trzyma,a się drogi bardzo ładnierasta - Pią 05 Paź, 2012 Szkoda że Kuzaj nie testował, filmik ,miałby jakieś fajne zakończenie a tak to nuda