To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

mi - Wto 02 Paź, 2012

bardzo podoba mi się delikatne porównanie nowego Clio turbo do swojego poprzednika wolnossącego. Oczywiście nie mogli tego zrobić dosłownie, jeszcze nie czas na to, ale zauważcie, że na filmiku torowym za Clio lata GTR. Nie muszę chyba wyjaśniać, że poprzednie Clio RS było robione na ten samej co GTR płycie w małej manufakturze gdzieś na południu Francji (przez grupę inżynierów-pasjonatów). Żeby jednak efekt był odpowiedni - poprzednie Clio (to z logo Nissana) jedzie w turbodoładowanej wersji, wolnossąca mogłaby być sporo szybsza.
Kuner - Wto 02 Paź, 2012

Tak sobie czytam i czytam i porównam Was do klubu matiza. Według nich nie ma lepszego auta od matiza (celowo z małej litery), według Was nie ma lepszego od poprzednich ewolucji Clio.

Mi się podoba, dupe bym woził na codzień nim chętnie..
co do upalania - się by zbudowało rajdówkę :) :rotfl:

rasta - Wto 02 Paź, 2012

Wzorują się na Morsie :rotfl:
Niemy - Wto 02 Paź, 2012

mi napisał/a:
bardzo podoba mi się delikatne porównanie nowego Clio turbo do swojego poprzednika wolnossącego. Oczywiście nie mogli tego zrobić dosłownie, jeszcze nie czas na to, ale zauważcie, że na filmiku torowym za Clio lata GTR. Nie muszę chyba wyjaśniać, że poprzednie Clio RS było robione na ten samej co GTR płycie w małej manufakturze gdzieś na południu Francji (przez grupę inżynierów-pasjonatów). Żeby jednak efekt był odpowiedni - poprzednie Clio (to z logo Nissana) jedzie w turbodoładowanej wersji, wolnossąca mogłaby być sporo szybsza.

Tomasz wie, że ćpiesz? xD

faldzip - Śro 03 Paź, 2012

208 R5

kamil - Śro 03 Paź, 2012

oj najs !
Bonczek - Śro 03 Paź, 2012

Ale mega xD
WuRC - Czw 04 Paź, 2012

Powrót do klasycznych barw z 205 t16
NBL - Czw 04 Paź, 2012

jestem na TAK! :jupi: biore
Mick - Czw 04 Paź, 2012

I love this game!
kp - Pią 05 Paź, 2012

fajnie brzmi z dołu. Zakrety wyglądaja ciekawie, ale ciekawsze jak ma to sie do konkurentow w grupie i czasów.
Wygląda mega.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=9iLPhUkOI-4[/youtube]

faldzip - Pią 05 Paź, 2012

Jakieś ma małe koła w stosunku do całego samochodu to R2. W każdym razie takie wrażenie sprawia
GeKo - Pią 05 Paź, 2012

kurde zawieszeniowo bajka 1:19 MISTRZ
kamil - Pią 05 Paź, 2012

nie wiem, jakieś wrażenie ciężkiego, tak jakby ze 20-30 km brakowało, ale trzyma,a się drogi bardzo ładnie
rasta - Pią 05 Paź, 2012

Szkoda że Kuzaj nie testował, filmik ,miałby jakieś fajne zakończenie a tak to nuda :rotfl: