To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Michał - Pią 05 Paź, 2012

pozdro dla Kasi !
Vlodarsky - Pią 05 Paź, 2012

Po co ? przecież się z Nią wczoraj widziałeś.
Michał - Pią 05 Paź, 2012

nie widziałem, przebiegła :D
Vlodarsky - Nie 07 Paź, 2012

Dzisiaj było Biegnij Warszawo. Mi kolano dalej nie pozwala biegać więc odpuściłem, ale oficjalnie chwalę się sąsiadem. Pp ogarnął wg GPS w 45:35 10km, a oficjalny 46:12. No i moja Kasia ogarnęła w 55minut - nie jest to jej rekord ale też ładnie jak na drugi bieg :)
Atmosfera super jak zwykle. Może ktoś się wypowie jak to wyglądało od strony biegu.

pP - Nie 07 Paź, 2012

bieg bardzo fajnie :)

mam 995 miejsce na 12tys :]
z czasu jestem mega zadowolony bo w 45 minut celowałem :)
bieg:
organizacja super
ludzi naprawde duzo i to dosc mocno przeszkadzało w dobrym wyniku (pierwsze 4km to non stop poboczem miedzy ludzmi
podbieg belwederska masakra na 5km, potem przez centrum szybciej bo wiecej dopingu :)
a najlepiej sie biegło jak zobaczyłem żone na chwile :) taki kibic od razu robi róznicę i dodaje siły!!

polecam:)

zefir - Nie 07 Paź, 2012

gratki!!!
no name - Nie 07 Paź, 2012

Podziwiam bo mi by się nie chciało,
chyba najwyższy czas ponownie coś robić ze sobą :/

gregwoj - Nie 07 Paź, 2012

Ładny wynik, gratuluję! Ja jeszcze też liżę rany po maratonie więc dzisiaj odpuściłem
Walle - Pon 15 Paź, 2012

W Poznaniu podczas Maratonu zmarł jeden z uczestników..... Bodajże na 12 kilometrze 35 latek (niektóre źródła - 37 latek) zasłabł i zmarł na miejscu. Przyczyna - prawdopodobnie zawał serca.

Sport to zdrowie....

Yarko - Pon 15 Paź, 2012

szkoda człowieka, dla własnego spokoju lepiej się przebadać zanim planuje się tak ekstremalny wysiłek
EmerytRs2 - Śro 07 Lis, 2012

Biegacie ?? zapadła krępująca cisza od 3 tygodni.
Jeżeli chodzi o mnie, biegam cały czas :D

GeKo - Śro 07 Lis, 2012

Yarko napisał/a:
szkoda człowieka, dla własnego spokoju lepiej się przebadać zanim planuje się tak ekstremalny wysiłek
Takie rzeczy sie zdarzają po prostu.
Vlodarsky - Śro 07 Lis, 2012

Ja biegam do apteki po leki na kolanko tylko ;-) w lutym snowboard i od kwietnia rower, później bieganie. A jeśli jakoś mi się lepiej poukłada życie w pracy to głównym sportem będzie znowu karate :-) wtedy bieganie sobie odpuszcze w końcu.
was79 - Śro 07 Lis, 2012

Nie biegamy, pływamy ^_^
pP - Śro 07 Lis, 2012

biegałem raz :D