Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
martin.h - Wto 05 Sty, 2010 Ja pisałem na salesteam@kamracing.co.uk . Telefonu nie mam bo też bym zjeb.ał jak psa. Musisz być cierpliwy, czasem odpisują po kilku godzinach, a czasem po kilku... tygodniach Szanują swoją pracę Anonymous - Pon 11 Sty, 2010 Dzieje się coś w tym temacie? Ja chce przewody w oplocie.Bez nich nie mogę żyć jarek-malopolska - Pon 11 Sty, 2010 właśnie, jest jakaś szansa na dolocik czy dalej ciężko z angolami martin.h - Pon 11 Sty, 2010
Cytat:
Dear Marcin
Sorry for the late response. Jon has calculated a price of £1000 + £115 postage if you pay directly to our account as this lowers our costs.
Let me know if you are interested.
Kindest regards
Kev
Chyba wyślę mu takiego maila:
Cytat:
M - Pon 11 Sty, 2010 to macie ten rabat czy nie?martin.h - Pon 11 Sty, 2010
eM napisał/a:
to macie ten rabat czy nie?
40 funtów iQ - Pon 11 Sty, 2010 Moze u angoli prima aprilis jest 11 stycznia Jaco - Pon 11 Sty, 2010 A pytałeś dlaczego ostatnio puścili przesyłkę, a teraz chcą od nas kasiore za przesyłkę?martin.h - Pon 11 Sty, 2010
Jaco napisał/a:
A pytałeś dlaczego ostatnio puścili przesyłkę, a teraz chcą od nas kasiore za przesyłkę?
Nie pytałem, nie mam już sił i nerwów do tego.ŁukaszS3 - Pon 11 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
Chyba wyślę mu takiego maila:
Cytat:
Lepiej coś takiego:
Grzesiek VTS - Pon 11 Sty, 2010 To wiec trzeba poszukac w PL tych gratow Barejka - Pon 11 Sty, 2010 a francuzi nie ogarniaja tematu, w koncu auto wrancuzkie jarek-malopolska - Pon 11 Sty, 2010
Grzesiek VTS napisał/a:
To wiec trzeba poszukac w PL tych gratow
tylko gdzie tu w Polszy znaleźć RACELANDA... Barejka - Pon 11 Sty, 2010 francja, belgia, holandia przeciez tam wsyzstcy upalaja saxo/106 musza miec skads te wszystkie walki, remapy, doloty, odloty wasq - Wto 12 Sty, 2010 czyli podsumujmy jednoznacznie tzw chuj z tego bedzie ????
bo nie wiem czy mam czekac czy zalatwiac/szukac w innych zrodlach