Na opakowaniu od pieca było napisane - "Piec ekologiczny"rasta - Wto 12 Sty, 2010 Oklejanie dachu
iQ - Wto 12 Sty, 2010 Prawie jak CSL Gaydek - Wto 12 Sty, 2010 Ile zeszliście z wagi?rasta - Wto 12 Sty, 2010 50 kilo jak nic No i automatycznie ze 100 koni przybyło Gaydek - Wto 12 Sty, 2010 To ja chcę dwa razy! rasta - Wto 12 Sty, 2010 Producent podaje nastepujące dane:
Szacun na C.argo bezcenny Anonymous - Wto 12 Sty, 2010 nawet szyber w karbonie wycięty pP - Śro 13 Sty, 2010 fajnie CHRZANEK - Śro 13 Sty, 2010 Widze że błotniki zdjęte - pewnie też będa z Carbonu KonradMK - Śro 13 Sty, 2010 ziom, po chuy ci okleina na dachu imitująca karbon? można spokojnie kupić dach z karbonu albo mieszanki karbonowo-węglowej.Vlodarsky - Śro 13 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
ziom, po chuy ci okleina na dachu imitująca karbon? można spokojnie kupić dach z karbonu albo mieszanki karbonowo-węglowej.
nie znasz się ja np mam drewno w środku KonradMK - Śro 13 Sty, 2010
Vlodarsky napisał/a:
KonradMK napisał/a:
ziom, po chuy ci okleina na dachu imitująca karbon? można spokojnie kupić dach z karbonu albo mieszanki karbonowo-węglowej.
nie znasz się ja np mam drewno w środku
i duszę nindżyAnonymous - Śro 13 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
karbonowo-węglowej.
masło maślane? Vlodarsky - Śro 13 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
i duszę nindży
i jak siusiam to trochę mi schodzi na lewo to pewnie od kręcenia śmigłem...
A tak na serio sam pomysł tego oklejenia i rasty mi się nie podoba. Nie pasuje do reszty - ale ponieważ ten samochód służy jako reklama rasty usług to nie ma co kombinować - ma być i tyle.
edit: saxorulez mógłby mieć taki dach albo maskę i dach.