Jakarti - Wto 05 Lip, 2011 to byla ironia Chrzanku bizon - Wto 05 Lip, 2011
Qukie napisał/a:
rabarbar napisał/a:
te rowery to chyba macie droższe od aut
spoko loko, Hondy aż tak nie staniały
no, mow o swojej Maciusiowy - Śro 06 Lip, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Znam takich którzy twierdza że żuzel to tez prawdziwa jazda - a skręca się tylko w lewo
w UK podobno w prawo martin.h - Czw 07 Lip, 2011 Dzisiaj miałem okazję pojeździć szosówką i już wiem że potrzebuję czegoś takiego martin.h - Nie 10 Lip, 2011 Pojeździłem dzisiaj trochę po starych śmieciach, mam w okolicy kilka fajnych tras które powstały po zlikwidowaniu koleji wąskotorowej. Odwiedziłem m.in. bytomskie Łagiewniki i Rozbark. Przy okazji muszę kupić nowy licznik bo stary odmówił współpracy bizon - Nie 10 Lip, 2011
martin.h napisał/a:
Przy okazji muszę kupić nowy licznik bo stary odmówił współpracy
kup se telefon z gpsem martin.h - Nie 10 Lip, 2011
bizon napisał/a:
martin.h napisał/a:
Przy okazji muszę kupić nowy licznik bo stary odmówił współpracy
kup se telefon z gpsem
Licznik już zamówiony Telefon z GPS'em to dla mnie zbędny wydatek.bizon - Nie 10 Lip, 2011 licznik to zbedny wydatek
taki licznik + to co wydajesz na sciaganie dup z internetow = fon z gpsem, licznikiem i dupami nawet w srodku lasu*
* - w zaleznosci od abonamentu
martin.h - Nie 10 Lip, 2011
bizon napisał/a:
licznik to zbedny wydatek
Widzisz, ja lubię widzieć ile jadę, z telefonem w ręku nie pojadę
Pozatym mój telefon ma dopiero 3 lata
Pozatym licznik przyda się w nowym sprzęcie:
bizon - Nie 10 Lip, 2011 no widzisz, na rowerze telefon masz i tak ze soba, a licznik to zbedne obciazenie GeKo - Pon 11 Lip, 2011
martin.h napisał/a:
miałem okazję pojeździć szosówką i już wiem że potrzebuję czegoś takiego
Mój znajomy takiego sprzedaje, może Cię zainteresuje http://allegro.pl/rower-s...1697431662.htmlziober - Pon 11 Lip, 2011 Jakby ktoś chciał kupić fajny rower do XC, to sprzedaje mojego Cube Reaction Z ceny da się troche zejść martin.h - Pon 11 Lip, 2011
GeKo napisał/a:
martin.h napisał/a:
miałem okazję pojeździć szosówką i już wiem że potrzebuję czegoś takiego