kamil - Śro 30 Mar, 2011 a ja nie chce żadnych zerkopoli tylko zawias żeby mi kleił a nie zabawy w ustawianie i kombinowanie, że jeden pracuje tak a drugi już ciut inaczej i jakies podkładki dodawać i odejmować. Fabryka to fabryka, a po KJS nie zapinam więc nie musze mieć customa.
Sorki p106 , ale wkurw mnie ogarnia, ze po miesiącu od obniżenia belki i 11 mcach od zakupu nowego AGX. Samochód przy hamowaniu mi tyłem sprężynuje, coś szura, coś cieknie z amora. Tył zaczyna żyć własnym życiem. Kolejne wydatki ...fakM - Śro 30 Mar, 2011 Polecam wielowahacz martin.h - Śro 30 Mar, 2011
M napisał/a:
Polecam wielowahacz
A co ma piernik do wiatraka?M - Śro 30 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
M napisał/a:
Polecam wielowahacz
A co ma piernik do wiatraka?
Ić stontkamil - Śro 30 Mar, 2011 wiem...ale trzeba być konsekwentnym...jarek-malopolska - Czw 31 Mar, 2011
kamil napisał/a:
a ja nie chce żadnych zerkopoli tylko zawias żeby mi kleił a nie zabawy w ustawianie i kombinowanie, że jeden pracuje tak a drugi już ciut inaczej i jakies podkładki dodawać i odejmować. Fabryka to fabryka, a po KJS nie zapinam więc nie musze mieć customa.
Sorki p106 , ale kurcze mnie ogarnia, ze po miesiącu od obniżenia belki i 11 mcach od zakupu nowego AGX. Samochód przy hamowaniu mi tyłem sprężynuje, coś szura, coś cieknie z amora. Tył zaczyna żyć własnym życiem. Kolejne wydatki ...fak
zerkopl by kleił pewnie lepij niz ori B8, oczywscie dobrze ustawiony.. moj był ustawiony dzieki pomocy micka tak ze musiał kleić, nie miał wyjscia
na szczescie trafił do rajdówki i pozostał na forum wiec sie pewnie niebawem dowiemy jak klei..
Ci do ori B8 to taniej na pewno nie kupisz, na rallyshop znacznie drozej wiec ja bym brał
hmm to teraz mam problem, szukałem alternatywy cena/jakos i głowny kandydat moj (AGX) odpadł.. jutro zadzwonie ile cenia przód B8.. jesli cena nie zabije to chyba jedyna sensowna opcja (jakosc/cena) jaka pozostanie..kamil - Czw 31 Mar, 2011 zostaje jeszcze zwykły nieregulowany odpowiednik B6 czyli KYB Ultra SR, ale ja już chyba olewam.
Zamówiłem właśnie B8 tył w MTS
na szczescie trafił do rajdówki i pozostał na forum wiec sie pewnie niebawem dowiemy jak klei..
dowiemy dowiemy ale powiem szczerze, że już średnio kapuje o co tu kamann otóż wyjęliśmy bila którego miałem (miałbyć niby zwykłe b6) i porównując ten amor do amora od jarka niczym się nie różnią, średnica sztycy taka sama, obudowa również, dopytałem poprzedniego właściciela i jak amory były w zerkopolu na regeneracji to powiedzieli, że jest to "pucharowe b6, czyli na grubej rurze" ... tak więc może się okaże że wymieniłem siekierkę na kijek ale przynajmniej wierze w te pieczołowicie dobrane ustawienia Przem_106 - Czw 31 Mar, 2011 Matt. Mam filmik z Dolnosląskiego i jest kilka naprawdę fajnych ujęc na podbiciach jak tył dokleja do gleby. Postaram się jakos ten film podesłacmatt - Pią 01 Kwi, 2011 Przem_106, pewnie, chętnie sobie zobacze, ale poważnie tak czy siak ufam że będzie git jarek-malopolska - Sob 02 Kwi, 2011 wczoraj miałem w rece B8 tył do saxo (według katalogu nie ma b6na tył do saxo-jest tylko b8) - tak czy siak serie amora do tyłu i jestem na 100% pewien ze jest on wezszy od tego ktore miałem z zerkpolu.. Budowa, wszystko tak samo, ale grubosc sztycy-na pewno był wezszy.. wiec moze faktycznie masz w Pugu "grubego" billa.. misiek86electro - Sob 02 Kwi, 2011 Zakładał ktoś bil-a B8 na przód na seryjne sprężyny? Mucha - Sob 02 Kwi, 2011 kumpel ma B8 ze seryjnymi springami - lekko buja ale daje rade
no i ma to w Hondzie Civic 1,6 Vti.misiek86electro - Sob 02 Kwi, 2011 bo u mnie teraz wjechały ale jest luzz ok 2cm miedzy spręzyną a dociskiem do amora... zastanawiam sie czy sprezyny takie juz uklepane czy jak włoże to siądzie i bedzie ok....jarek-malopolska - Sob 02 Kwi, 2011 chyba niemy ma serie sprezyne, ale nie jestem przekonany, moze sam sie wypowie.. ;)lubktos inny...