i tu muszę przyznać - to jest zło w czystej postaci. Jestem fanem ESP, ale pod warunkiem, że da się je stosunkowo łatwo wyłączyć.
B-Rey napisał/a:
prawdziwy hot-hatch
a co to znaczy? Hothatch musi być szybki (clio jest), ale i praktyczny (clio jest). A że przy okazji klient wydający miljardony na samochód segmentu B - oczekuje od niego wyposażenia i uniwersalności. Jak ktoś chce samochód wyłącznie sportowy - kupuje samochód sportowy; jak ktoś chce praktyczny - kupuje praktyczny.
GeKo napisał/a:
mi, Jesteś w tym temacie jak Martin.h w wielu innych
uuuuuuuuuurwa - długo Cię znajdę?!
martin.h napisał/a:
Mi ma tutaj trochę racji
dobra - cofam wszystko co napisałem! Clio jest kiepskie!
martin.h napisał/a:
Jeśli chodzi o samą ocenę samochodu to na razie można go ocenić po zdjęciach, poczekajmy na testy, pierwsze wrażenia,
to jest forum internetowe, tu zdjęcia wystarczą do oceny! Wiadomo!
GeKo napisał/a:
I nie z duchem czasu tylko z kreską księgowych. Nie zdziwiłbym się jakby nowe clio było na płycie Juke'a.
Bart - Sob 29 Wrz, 2012 was79 - Sob 29 Wrz, 2012 pfff F1 bez ksenonów GeKo - Nie 30 Wrz, 2012 Tak na pewno Clio II dzieli płytę z Clio III Bart - Nie 30 Wrz, 2012 co w tym dziwnego?was79 - Nie 30 Wrz, 2012 Ja yebie, zdecydowanie nie jestem targetem dla nowego klijo. W ramach wolnej niedzieli podliczylem tegoroczne wydatki moje na motoryzacje. Koniec korwa Anonymous - Nie 30 Wrz, 2012
was79 napisał/a:
Ja yebie, zdecydowanie nie jestem targetem dla nowego klijo. W ramach wolnej niedzieli podliczylem tegoroczne wydatki moje na motoryzacje. Koniec korwa
Nigdy nie rób tego !!!! Stary a głupi !!!zefir - Nie 30 Wrz, 2012 +1michool_vt - Nie 30 Wrz, 2012 + miljon was79 - Pon 01 Paź, 2012 dobrze tu wygląda
Shymek - Pon 01 Paź, 2012 Mi się kojarzy z ryjem pas. Światłą to oczy, cipka z przodu to nos Taki urwa dalmatyńczyk Bart - Pon 01 Paź, 2012
Shymek napisał/a:
Mi się kojarzy z ryjem pas. Światłą to oczy, cipka z przodu to nos Taki urwa dalmatyńczyk
bonus 900cm3 tce 3cyl 90 KM na łańcuchu http://www.youtube.com/wa...feature=relatedroj - Wto 02 Paź, 2012 mi to clio z wyglądu nie leży w ogóle, a z tym 1,6 turbo no cóż.. przerażający znak czasu.. kolejne mniejsze i większe upadki.. typeR turbo, clio tubro.. a crx jest kwintesencją tego trendu