Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Janusz - Czw 02 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
jakie 10k... MILION karwa
takie pi@rdolenie jak to ktoś coś gdzieś usłyszy
sprawdzałeś cene amorów pneumatycznych do tego allroda czy pi@rdolisz we świat ?? bo ja sprawdzałem
edit. mogę sie troche pomylić bo dawno to było i nieprzywiązywałem wagi, ale jutro w pracy sprawdzę dokładnie.rasta - Czw 02 Sie, 2012
Kenet napisał/a:
A 2.0 to 2.0. Rozważałem jeszcze 1.6 po prostu, bo takich jest na pęczki, ale nie wiem czy z tą mocą się odnajdę. Tzn. nie będę tym upalał, po mieście jeżdżę wolno. Ale jak będę miał wyprzedzić to wolę zredukować z 5 na 4, a nie na 2 żeby to pojechało.
JA mam 1.6 w kombi jakby co zapraszam na przejażdżkę PiTT - Czw 02 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
sprawdzałeś cene amorów pneumatycznych do tego allroda czy pi@rdolisz we świat ?? bo ja sprawdzałem
edit. mogę sie troche pomylić bo dawno to było i nieprzywiązywałem wagi, ale jutro w pracy sprawdzę dokładnie.
to ochłoń, strzel sobie oranżadę i napisz jutro ile kosztują
ja chyba nie usnę w oczekaniu na info od Ciebie
ziąąąą Janusz - Czw 02 Sie, 2012
Cytat:
to ochłoń, strzel sobie oranżadę i napisz jutro ile kosztują
ja chyba nie usnę w oczekaniu na info od Ciebie
mnie tam Twoja senność umiarkowanie interesuje sory ale jestem egoistą
co nie zmienia faktu ze sprawdziłeś cenę do a6 a nie do allroda..:P
ale oczywiście amory można kupić używane a nawet regenerować bo są ludzie który ogarniają takie sprawy
p.s i mogą kosztować 5kpln za sztuke a nie 10 dlatego napisałem "o ile dobrze pamiętam" bo ja ceny części oglądam całymi dniami z związku z czym mogę nie pamiętać po roku, czy mówiłem gościowi cene za szt czy za komplet na tył ale kij tam, jutro będzie sądny dzień PiTT - Czw 02 Sie, 2012 luz, Janusz żeby załagodzić dyskusję napiszę jeszcze raz o co mi chodziło
nie o to czy one kosztują 10k czy 5k za sztukę, mniejsza z tym
po prostu kupując audi czy volvo trzeba sprawdzić ile będzie kosztowała ew. naprawa, chyba że kupujesz już po wymianie tych najkosztowniejszych podzespołów i masz spokój na długi czas
myślę że takie amory to stykną spokojnie na 100kkm+
znajomy ma koło 200k nalatane i wymienił do tej pory tylko 1 amor
na szczęscie ja mam zwykły zawias dla biedaków... ale dzięki temu mogę wrzucić eibacha bizon - Czw 02 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
zwykły zawias dla biedaków
userzy "japko koncika" wlacza teraz ignora na twoj PMD Anonymous - Czw 02 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
znajomy ma koło 200k nalatane i wymienił do tej pory tylko 1 amor
to chyba jakis biedak???amory sie wymienia paramiJanusz - Czw 02 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
luz, Janusz żeby załagodzić dyskusję napiszę jeszcze raz o co mi chodziło
no jednak poniższy cyctat można odebrać trochę inaczej
PiTT napisał/a:
PiTT - Czw 02 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
PiTT napisał/a:
luz, Janusz żeby załagodzić dyskusję napiszę jeszcze raz o co mi chodziło
no jednak poniższy cyctat można odebrać trochę inaczej
PiTT napisał/a:
no dokładnie, w formie żartu, ale jednak coś w tym jest
ktoś usłyszał że zawias do bejcy e39 kosztuje kilka grubych tyś i sypie się na potęgę... jeździłem ponad 2 lata po zrobieniu wszystkich niedoskonałości wygenerowanych przez poprzedniego właściciela, do tego na 19" i nic w zawiasie nawet nie pryknęło
po prostu nie opłaca się kupować na allegro używek z niemcowni, które mają podobno symboliczny przebieg
potem ktoś pisze że założył "prawie" nówkę i po kilku m-cach znowu musiał robićJanusz - Czw 02 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
ktoś usłyszał że zawias do bejcy e39 kosztuje kilka grubych tyś i sypie się na potęgę... jeździłem ponad 2 lata po zrobieniu wszystkich niedoskonałości wygenerowanych przez poprzedniego właściciela, do tego na 19" i nic w zawiasie nawet nie pryknęło
po prostu nie opłaca się kupować na allegro używek z niemcowni, które mają podobno symboliczny przebieg
wyjątek potwierdza regułę....
jeśli chodzi o awaryjność samochodów, to więcej zalezy na jaki egzemplarz trafisz niż jaki model wybierzesz co nie zmienia faktu ze warto przy wyborze fury wiedzieć czego możemy sie spodziewać.PiTT - Czw 02 Sie, 2012 otóż to... ja swojego czasu mocno interesowałem się takim mecenasem cl
ceny mocno atrakcyjne na allegro... zacząłem czytać... niestety tam ceny amorów są dopiero zaporowe, koszt naprawy pneumatyki właśnie tam przekracza na lajcie 10k pln za jedną oś i to nie koniecznie w aso WuRC - Czw 02 Sie, 2012
ale podobno ten najnowsze 2.0
1. słabe sprzęgło
2. DPF czy jak oni u siebie nazywają filtr cząstek stałychsiema - Czw 02 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
WuRC napisał/a:
Gaydek napisał/a:
Diesel czy benzyna?
Diesel Subaru jest niestety problematyczny
ale podobno ten najnowsze 2.0
1. słabe sprzęgło
2. DPF czy jak oni u siebie nazywają filtr cząstek stałych
A oni mają w ogóle jakieś inne diesle niźli 2.0? Czy oby nie powtarzacie internetowych plotek? Serio pytam. Z tego co ja wyczytałem to problem ze sprzęgłem rozwiązywali zmianą oprogramowania- a leżał on przede wszystkim pomiędzy pedałem, a kierownicą. A problemy z DPF to ostre pałowanie albo darmowe czyszczenie w ASO rozwiązywało problem- chyba, że były jeszcze jakieś problemy, o których nie słyszałem.Gaydek - Czw 02 Sie, 2012 J/w