HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Kenet - Pon 19 Wrz, 2011 Chodzi też o progres, parę miesięcy temu jechałem tam z pewnością, że jak będę miał czysty tor to przynajmniej taki a taki czas mogę zrobić. Jak się poprawiałem to nieznacznie i to było na skutek eliminacji zauważonych błędów. Teraz to jest trochę loteria, ale jadąc z ziomkami w jednym biegu zabawa zawsze jest dobra.Jakarti - Pon 19 Wrz, 2011 dokladnie.
jazda w jednym biegu jest porownywalna.
jazda w rozne dni nie.M - Pon 19 Wrz, 2011 Gokarty moim zdaniem to przede wszystkim zabawa, taka jak zabawa w berka w dzieciństwie.no name - Pon 19 Wrz, 2011
M napisał/a:
Gokarty moim zdaniem to przede wszystkim zabawa,
Oczywiście, tylko dlaczego nie połaczyć jej z delikatną rywalizacją ?
Nie mówię o jakiś strasznych napinkach ale tak delikatnie M - Pon 19 Wrz, 2011 O to właśnie mi chodziJakarti - Pon 19 Wrz, 2011
Cytat:
Gokarty moim zdaniem to przede wszystkim zabawa, taka jak zabawa w berka w dzieciństwie.
fajnie, fajnie.
jakby jedyna dobra kryjowka byla daleko a Ty mialbys krotkie nozki i ciagle dobiegalbys do niej drugi to tez bys sie wku r wil lekko niby zabawa a jednak.. M - Pon 19 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
Cytat:
Gokarty moim zdaniem to przede wszystkim zabawa, taka jak zabawa w berka w dzieciństwie.
fajnie, fajnie.
jakby jedyna dobra kryjowka byla daleko a Ty mialbys krotkie nozki i ciagle dobiegalbys do niej drugi to tez bys sie wku r wil lekko niby zabawa a jednak..
Jestem 20kilo cięższy więc ta koncepcja jest prawdziwa na gokartach. Nóżki też mam krótsze.
Jakarti - Pon 19 Wrz, 2011 Dariano pokazal, ze mozna wazyc i wygrywac Jakarti - Czw 22 Wrz, 2011 http://citeam.pl/oferty/w...cher-na-gokartyanjas - Czw 22 Wrz, 2011 Kuba, jak byś kupował to weź i dla mnie. Nie mam konta na citeam.iQ - Czw 22 Wrz, 2011
anjas napisał/a:
Kuba, jak byś kupował to weź i dla mnie. Nie mam konta na citeam.
+1 Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011
anjas napisał/a:
Kuba, jak byś kupował to weź i dla mnie. Nie mam konta na citeam.
oks
pomysle. ktos jeszcze chętny - pitts?
iq Ty serio czy tylko cieszysz twarz? iQ - Pią 23 Wrz, 2011 Jakarti, serio jezeli bedzie ktos chetny zeby pojezdzic w przyszlym tygodniu Jakarti - Pią 23 Wrz, 2011 okej,