HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Jakarti - Czw 25 Paź, 2007 chyba 20 a nie 10..
bogaci pieniedzy nie licza OSKAR - Czw 25 Paź, 2007 zabawa byla przednia i dobrze ze wszyscy na raz jechalismy.
niestety mi nieszlo najlepiej i za przeszkadzanie innym duze sorry.
ale naprawded wiecej walki z kartem u mnie bylo niz scigania.
no i extra,ze tylu ludzikow sie pojawilo.
macel kiedy wyniki?OSKAR - Czw 25 Paź, 2007
Marcel 08 napisał/a:
czasy i punktacja bedzie za 15minut :)
co do eliminacji :
- fajnie było,ze jechalismy wszyscy razem - SUPER wg mnie
- kart nr 11 to straszny smiec :]
- mam nadzieje,ze nie macie nic przciwko,ze trzeba było dorzucic po 10zł do jazdy do nowych
do zoabczenia na nastepnej eliminacji - info jakos na dniach ;)
spoko marcej,tylko nie pokazuj sie nastepnym razem w tych nowych bytach :P
Jakarti ziom po 10zł za przejazd 206 Gti - Czw 25 Paź, 2007
anjas napisał/a:
Stooo???
...chyba program "zero tolerancji" ruszył na drogach
:PPP 10 pomyłka
Mozemy sie spotkac w Forcie Wola ... Z tego co pamiętam były tam straszne szroty .. ale moze coś sie zmieniło ..:)Dariano - Czw 25 Paź, 2007 Fajnie bylo wlasnie dlatego ze jechalismy wszyscy razem. Zabawa była przednia. bad-i nie przejmuj sie wynikiem liczy sie tylko zabawa. nastepnym razem jak bedziesz chcial to bede "popychał cie od tyłu " :DDDDDBad-i - Czw 25 Paź, 2007
Dariano napisał/a:
Fajnie bylo wlasnie dlatego ze jechalismy wszyscy razem. Zabawa była przednia. bad-i nie przejmuj sie wynikiem liczy sie tylko zabawa. nastepnym razem jak bedziesz chcial to bede "popychał cie od tyłu " :DDDDD
nastepnym razem na imoli nie bede juz taki fair i powiem zeby tego prawidlowego chipa wymienili Anonymous - Czw 25 Paź, 2007
V Eliminacja - FORT WOLA
do wyboru:
DATA - ILOŚĆ AKCEPTACJI TERMINU
19/11 - 1
20/11 - 6
21/11 - 1
godz. 20:30 (wstepnie)
Wstępnie prosze przymiezyc sie do terminu
w tym tyg postaram sie ogarnac temat rezerwacji i cen w FORT WOLA
niestety z tego co pamietam były tam słabe gokarty - dosc zmeczone, ale wszystkiego trzeba sprobowac Michał - Czw 25 Paź, 2007 NIE POLECAM FORTU WOLA. Szroty, dziwny tor, rozjebany itd ...OSKAR - Czw 25 Paź, 2007 skoro eM tak mowi i wogole wiekszosc z nas wie ze jest tam lipa.to moze jednak jakis inny tor???Anonymous - Czw 25 Paź, 2007
OSKAR napisał/a:
skoro eM tak mowi i wogole wiekszosc z nas wie ze jest tam lipa.to moze jednak jakis inny tor???
nie ma w sumie chyba uz nic poza Blue City, Imola, Fort Wola i sezonowo M1 , Bemowo
1 eliminacje moze pojedzmy, zeby była róznorodność OSKAR - Czw 25 Paź, 2007 dobra to niech zostana forty.
ja tam nie jezdzilem i zobaczymy jak to bedzie.Anonymous - Czw 25 Paź, 2007
OSKAR napisał/a:
dobra to niech zostana forty.
ja tam nie jezdzilem i zobaczymy jak to bedzie.
mordo na termin sie zdecyduj jeszcze 206 Gti - Czw 25 Paź, 2007 Mozemy pojechac 20/11 To są moje urodziny wiec bede miał fory
W każdym razie jestem na 100 %:)FreeMan - Czw 25 Paź, 2007
206 Gti napisał/a:
Mozemy pojechac 20/11 To są moje urodziny wiec bede miał fory