Yarko - Pią 28 Wrz, 2012 tak samo jak jechali po nowym subaru impreza lanosieanjas - Pią 28 Wrz, 2012
Yarko napisał/a:
kto z forum poza ps'em i Piekutem kupił nowego hothatcha ?
chyba ja Yarko - Pią 28 Wrz, 2012
anjas napisał/a:
Yarko napisał/a:
chyba ja
racja jak mogłem zapomnieć o Andrzejuanjas - Pią 28 Wrz, 2012 no właśnie nie wiem, smutno miwas79 - Pią 28 Wrz, 2012
Yarko napisał/a:
anjas napisał/a:
Yarko napisał/a:
chyba ja
racja jak mogłem zapomnieć o Andrzeju
GeKo - Pią 28 Wrz, 2012 Yarko,
chyba Zadir, kubek13, r26rulez, lukp, Także myślę że spokojnie 10-15 użytkowników by się uzbierało, a pewnie każdy z nas zna kogos kto kupił takiego czy innego ale nowego Hothatcha. Swoją drogą niezła dominacja Renault mi - Pią 28 Wrz, 2012 no to trudniejsze: kto kupił nowego hothecza z zamiarem upalania?ps - Pią 28 Wrz, 2012
mi napisał/a:
no to trudniejsze: kto kupił nowego hothecza z zamiarem upalania?
ja nie, ale to ze wzgledow zdrowotnych. Gdyby nie one, to na jakis tor bym sie chetnie czasem wybral.Marek23 - Pią 28 Wrz, 2012 skoro angole jadą na FB po tym clio,to coś jest na rzeczy. Dzisiaj dsg,jutro niewyłaczalne esp.B-Rey - Pią 28 Wrz, 2012 Rachunek jest prosty. Stare Clio RS wygrywało z konkurentami w porównaniach (np. Top Gear) mimo tego, że jako jedyne miało wolnossaka pod maską, ręczną skrzynię i najgorsze wykończenie nieciekawego wnętrza. Wygrywało dlatego, że było inne od konkurentów i dawało najwięcej fun'u z ostrzejszej jazdy. Wtedy Clio było takie a nie inne ponieważ wszystko było w nim nastawione pod agresywniejszą jazdę - prawdziwy hot-hatch. Patrząc na nowe RS bez Brembo i z EDC wątpię, że będzie co najmniej tak dobre jak stare RS.
Gdy Stare RS w testach wygrywało z Abarth 500 SS i Polo GTI DSG itp. nowe Clio RS z tymi samymi konkurentami nie będzie mało szans bo jest do nich podobne. Taki test będzie się opierał na porównywaniu jakości wykonania i szybkości pracy skrzyni biegów, a wątpię aby EDC było lepsze niż DSG.GeKo - Pią 28 Wrz, 2012 mi, Jesteś w tym temacie jak Martin.h w wielu innych martin.h - Pią 28 Wrz, 2012
GeKo napisał/a:
mi, Jesteś w tym temacie jak Martin.h w wielu innych
Dodaję Cię do ignorowanych
Mi ma tutaj trochę racji, jest postęp to Renault idzie z duchem czasu, czy wyjdzie to na dobre to się zobaczy.
Jeśli chodzi o samą ocenę samochodu to na razie można go ocenić po zdjęciach, poczekajmy na testy, pierwsze wrażenia, bo może się okazać, że to nowe Clio nie jest wcale takie złe
A jeśli chodzi o nowości to mamy na salonie nowego Outlandera, i jak dla mnie zdecydowanie in-plus Podoba mi się bardziej niż starszy model
Marek23 - Pią 28 Wrz, 2012 Peugeot pokazał jak zabić swoje hatche. 207 jakos nie porwał ludzi, a przecież też poszedł z duchem czasu. O 308 gti czy jak mu tam nie wspominając,ale to pewno idealny nowoczesny hothatch według mi. Szkoda tylko,że jakoś tych aut nie widać na ulicach. Renault idzie tą samą droga.GeKo - Sob 29 Wrz, 2012 +1 Maras.
I nie z duchem czasu tylko z kreską księgowych. Nie zdziwiłbym się jakby nowe clio było na płycie Juke'a.
Już lifting 197 był słaby a to jest porażka.Cassis - Sob 29 Wrz, 2012