Eyy, ale chyba nie swoją?buni - Pon 24 Wrz, 2012 swoja zona mi zorganizowala wakacje sajfer - Pon 24 Wrz, 2012 czy ktoś mi tak na szybko wyjaśni o co chodzi z tym WST?
W sensie chciałbym polecieć na ten poznań, ale jest jakiś regulamin, klasy? Jak to wygląda? Jak z jazdą na slikach bez klatki, czy tam się odbywa jakiś wyścig, czy time attack, generalnie o co chodzi.
Ja chcę zrobić jakiś czas fajny, tak żeby nikt mi nie wmeldował się w samochód po drodze (bo to chyba na tych real race się trafia z tego co pamiętam.. )Kenet - Pon 24 Wrz, 2012 To będzie coś jakby Tor Poznań Trackday pod banderą WST. Real mógłby być ciekawy, nie wiadomo czy będzie i jak będzie wyglądał Moim zdaniem będzie kozak impreza w sam raz na zakończenie sezonu kaja - Pon 24 Wrz, 2012
buni napisał/a:
swoja zona mi zorganizowala wakacje
za to kłamstwo masz bana w domu chyba, że publicznie sprostujesz, że sam w niedzielę rano zaciagnąłes mnie do biura podróży Kamill - Pon 24 Wrz, 2012
kaja napisał/a:
buni napisał/a:
za to kłamstwo masz bana w domu chyba, że publicznie sprostujesz, że sam w niedzielę rano zaciagnąłes mnie do biura podróży
Jak lecicie gdzeiś z Itaką to niech potwierdzą wam na pismie godziny wylotów bo w związku z upadkiem OLT przypomina im się 24h przed wylotem że nie maja samolotu i przesuwają godziny jak im się podoba.buni - Pon 24 Wrz, 2012 miejscowka sprzedana. zycze dobrej zabawy wszystkim.. warto !!!!poziek - Pon 24 Wrz, 2012
kaja napisał/a:
buni napisał/a:
za to kłamstwo masz bana w domu chyba, że publicznie sprostujesz, że sam w niedzielę rano zaciagnąłes mnie do biura podróży
Słodkie Stf - Pon 24 Wrz, 2012 buni - Pon 24 Wrz, 2012 ja chcialem na WST.... a wyszlo jak wyszlo Stf - Wto 25 Wrz, 2012 Kaja chciała na WST, ale Ty jej nie rozumiesz rasta - Wto 25 Wrz, 2012 Sandał szedł o życie
Bart - Wto 25 Wrz, 2012 ponoć całą trasę z sandałem w podłodze!Młody Papież - Śro 26 Wrz, 2012
kaja napisał/a:
buni napisał/a:
Maciusiowy - Śro 26 Wrz, 2012
Bart napisał/a:
ponoć całą trasę z sandałem w podłodze!
...tak mocno, ża faktura skarpety odcisnęła się na stopie