Anonymous - Nie 30 Wrz, 2012 Szacun i gratulacje szczere !!!bizon - Nie 30 Wrz, 2012 respekt i gratulacje Anonymous - Nie 30 Wrz, 2012 szacun!
(pogratuowałbym oficjalnie na FB ale zaproszenie do znajomych zostało odrzucone )zefir - Nie 30 Wrz, 2012 jestes przemistrzem dla mnie!!
tym bardziej ze dotrwałeś do końca:)EmerytRs2 - Nie 30 Wrz, 2012 Marek szacun !!Vlodarsky - Nie 30 Wrz, 2012 Dzięki Panowie !Vlodarsky - Nie 30 Wrz, 2012 AleX_R53, no żartujesz... przepraszam !Anonymous - Nie 30 Wrz, 2012
Vlodarsky napisał/a:
AleX_R53, no żartujesz... przepraszam !
Nie gniewam się
Liczę, że z kolanem ok? teraz jakieś okłady,mrożenia będą grane?Vlodarsky - Pon 01 Paź, 2012 Tak- dokładnie. I może czwartek, piątek jakis trucht.
Poza tym od nas biegł jeszcze Grzesiek Gregwoj i ukończył baardzo przyzwoicie !!! Chyba cos koło 4.15 ?? Gratulacje !!Qukie - Pon 01 Paź, 2012 tyle kilometrów biec, przecież to się zmęczyć można
gratulacje za wytrwałośćPirania - Pon 01 Paź, 2012 o kurcze, imponujące Chłopaku! To musi być dobry test własnego charakteru.
Myślisz, że truchtanie to dobry pomysł teraz? Wcinasz "nóżki" i inne galaretki?
To najszybsza regeneracja stawów i ścięgien. Dawne kontuzje po piłce ręcznej najszybciej leczyłam (najszybciej i najlepiej) przyswajalnym kolagenem. Potem przestałam miewać z nimi problemyWalle - Pon 01 Paź, 2012
Przem_106 napisał/a:
400m. jest dystansem sprinterskim. W profesjonalnym bieganiu nie ma kalkulacji i cały dystans idzie się ogniem. To ze, oglądając bieg widac na ostatniej prostej roznice w szybkosci bierze się stąd, ze nie wszyscy wytrzymują takie tempo. To dystans dla prawdziwych kozakow. Bardzo zakwasza.
Marek, 62s. to bardzo dobry czas i obstawiam, ze nikt z naszego forum takiego czasu nie zrobi. Proponuje nową ksywę Marek62
Wszystkim zapalencom polecam dystans 1000m. Bardzo klasyczny sredni dystans biegany w szkołach i wbrew pozorom łatwiejszy niz 400m. Zrobienie 3.30 będzie super wynikiem.
Marek, zapytam jak wyznaczaliscie trasę? Czy była to bieznia 400m?
Vlodi gratulacje!!!! Szacunek za wytrwałość!!!! Mam nadzieję, że żyjesz dzisiaj ^_^
Ogólnie wyniki czołówki czołówki mężczyzn bez szału. Czas 2:15 to czas gdzie mogą najlepsze kobiety na świecie powalczyć. A pogoda była ładna, nie za ciepło, nie za zimno.....można było zrobić wynik....
Co do 400m - to dystans gdzie rzeczywiście cały biegnie się mniej więcej równym tempem, kumpel zawsze żartował, że biegniemy pierwsze 300 na maxa i ostatnią stówę przyspieszamy..... Przybiega się na drewnianych nogach i niewiele widząc na oczy.....
Na zawodach zawsze lubiłem sztafetę 4x400m, piękny dystans, zazwyczaj na koniec zawodów, po wszystkich konkurencjach, wszyscy kibicują, krzyczą i jest dużo walki.
Co do 1000m to rzeczywiście dość klasyczny dystans, szybki i trudny....
Rekord świata to 2:11, rekord Polski 2:15 (Marcin Lewandowski), moja życiówka - 2:24 zrobiona w biegu w którym biegł także Paweł Czapiewski (rekordzista kraju na 800m)....Anonymous - Pon 01 Paź, 2012
Cytat:
Marek, 62s. to bardzo dobry czas i obstawiam, ze nikt z naszego forum takiego czasu nie zrobi.
Aż z ciekawości spróbuje niedługo jak najlepiej zrobić 400metrów no name - Pon 01 Paź, 2012
Pirania napisał/a:
Wcinasz "nóżki" i inne galaretki?
Najszybszy i przyswajalny sposób a przy tym smaczny
Tylko trzeba na wagę uważać przy takich goloneczkach Vlodarsky - Pon 01 Paź, 2012 Pirania, tak właśnie zamierzam
Już miesiąc temu jak zaczęło mi się to z kolanem to wcinałem kolagen i galaretki.
Pewnie będziecie na mnie drzeć jape wszyscy ale jak w ciągu tygodnia mi przejdzie to pobiegnę Biegnij Warszawo 10km w przyszłą niedzielę tak lajtowo, żeby się tylko delikatnie poruszać
Walle napisał/a:
A pogoda była ładna, nie za ciepło, nie za zimno.....można było zrobić wynik....
Strasznie tylko wiało... czasem miałem wrażenie, że stoję w miejscu jak wiało mi w twarz