HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
pP - Pon 12 Wrz, 2011 tak...ostatnio usłyszałem od typa z obsługi: "dlaczego pan nie odpuszcza gazu w zakrecie" Jakarti - Pon 12 Wrz, 2011 moze to byla wskazówka PP a nie zj ebka? Barejka - Pon 12 Wrz, 2011 Bylem na tym torze co powstal u mnie w miescinie, ogolnie ciekawie, ale przyzwyczajony ze jezdzilem nie przykreconymi kartami tam troche sie zdziwilem jak w polowie najdluzszych prostych kart sam odpuszczal minimalnie gazu, dobrze wiem na co stac pojemnosc 200ccm i bylo czuc ze ida na 3/4 palnika gdyby nie to nie mialbym zadnych zastrzezen. Narazie jest 6 kartow niedluga ma byc 9 w przyszlym sezonie ma byc 390 czyli 13km. Cena 25zl za 12 min wydaje mi sie przystepna zeby wpasc grupa nawet ze stolicy Jakarti - Wto 13 Wrz, 2011 cena jest dobra tylko czy juz zawsze beda jezdzic skrecone?
moze to tak na początek?Barejka - Wto 13 Wrz, 2011 moze, zobaczymy podobno w zimie bedzie sie jezdzic na kolcach Kenet - Nie 18 Wrz, 2011 Dobrą miałem akcję dziś na RCW, lecę 5 kółko i nagle po tym długim prawym po nawrocie na końcu hali (po płytach) czuję coś zimnego na prawym barku, zaraz później postawiło mnie bokiem na dohamowaniu, oglądam się, a korka w zbiorniku nie ma i tryska paliwo. Myślę "qrwa gierary hir bo zaraz spłonę jak ghost rider" zatrzymałem przy oponach i wysiadam. Obsługa leci i krzyczy cobym pozostał w bolidzie ale jak skumali ocb to miny mieli nietęgie. Podstawili mi drugi kart i dostałem parę kółek w bonusie. Całe plecy mi zlało paliwem, na szczęście miałem się w co przebrać.
A czasy mocno średnie 1.03.42 i wysokie 1.03. powtarzalne.
Trzeba w nomex pójść chyba PiTT - Nie 18 Wrz, 2011 dobrze że nie prowadziłeś z fajkiem Kenet - Nie 18 Wrz, 2011 Od obsługi usłyszałem "dobrze, że akurat nie strzelił w wydech"
Podstawili mi drugi kart i zupełnie inaczej się prowadził. Paliwo zalało mnie w karcie z czarną ramą, a później dostałem z czerwoną i różnica była kolosalna. Lepsza pozycja, lepiej się kleił i mimo, że zimny to na drugim kółku zrobiłem lepszy czas jak czarnym na ostatnim kółku przed awarią.Jakarti - Pon 19 Wrz, 2011
Cytat:
A czasy mocno średnie 1.03.42 i wysokie 1.03. powtarzalne.
Trzeba w nomex pójść chyba
ja bylem w piatek na dwa przejazdy. zrobilem 1.04 i wczesniej 1.06. wbilem sie chyba na 8 czas dnia gdzie przede mna bylo jeszcze kilka czasow tego 9km. nie o czasy tutaj chodzi.. generalnie kiedys RCW bylo najlepsze nie dlatego, ze najdluzsze, nowe i jest kibel.. tylko dlatego ze karty jezdzily meeeeeega rowno. teraz juz tego nie ma. moze silniki sa takie same ale w takim razie stan opon jest bardzo zroznicowany. chetnie pojde jeszcze raz bardzo pozną porą zeby sprawdzic jak to wyglada na tle innych. pierwszym kartem prawie nie dalo sie jechac bo strasznie sie slizagal a drugi jak wypalil z meta/start.. niby fajnie ale niedosyt pozostał..iQ - Pon 19 Wrz, 2011 Ja w przyszlym tygodniu z checia sie wybiore Jakarti - Pon 19 Wrz, 2011 no to czmeu nie. tylko, ze ja o 21 najwczesniej. jak ktos sie bedzie pisal to sie zgdamy za tydzien.rasta - Pon 19 Wrz, 2011 Niestety czym później tym chłodniej i gorsza trakcja....Jakarti - Pon 19 Wrz, 2011 wazne zeby wszyscy mieli takie same warunki ale faktem jest, ze masz racje
ja po prostu wczesniej nie moge.Kenet - Pon 19 Wrz, 2011 Ja byłem 21-21.45.M - Pon 19 Wrz, 2011 Myślałem że w kartach chodzi o to żeby być pierwszym w danym przejeździe, a tu widzę walka o złote kalesony.