tomecki - Czw 30 Cze, 2011 tydzień temu zmieniłem 3x9 na 2x10 - jakoś tak trudniej mi znaleźć optymalne przełożenie teraz, przy 3x9 zmiana biegu z tyłu dawała zdecydowanie większy efekt na pedałach niż obecnie na 2x10, ale zaczynam się przyzwyczajać Dariano - Czw 30 Cze, 2011 Merida RZĄDZI !!
Mam takie przerzutki że wszystkie XR XTRy XSy GTSy, wymiękają zmiany są tak szybkie że cieżko to ogarnąć nieraz mogę zmieniać po 2 biegi koronki , tytanowy łańcuch z dodatkiem kosmicznych włókien jest tak mocny że nic nie jest w stanie go przerwać (mogę palić lacza na każdym biegu) więcej nie będę pisał nie chce was zawstydzać. vitesse - Pią 01 Lip, 2011
tomecki napisał/a:
tydzień temu zmieniłem 3x9 na 2x10 - jakoś tak trudniej mi znaleźć optymalne przełożenie teraz, przy 3x9 zmiana biegu z tyłu dawała zdecydowanie większy efekt na pedałach niż obecnie na 2x10, ale zaczynam się przyzwyczajać
widac ze kasa z auta poszla w pedaly michool_vt - Pią 01 Lip, 2011 karwa , 10 zebatek waski łancuch musi miec...
w terenie to przy moim uzytkowaniu przezyloby ze dwa tygodnie tomecki - Pią 01 Lip, 2011 napęd ultegra, a więc szosamichool_vt - Sob 02 Lip, 2011 kurna myslałem ze do gorali juz 10 wkladaja
jak do szosy to spokomartin.h - Sob 02 Lip, 2011
michool_vt napisał/a:
kurna myslałem ze do gorali juz 10 wkladaja
Do górali też Kryha - Sob 02 Lip, 2011 chyba szprych Yarko - Sob 02 Lip, 2011 Tour de France na eurosporcie panowie kolarze GeKo - Sob 02 Lip, 2011 he he, Ciekawe ile kg klenbuterolu pójdzie w tym wyścigu.bizon - Sob 02 Lip, 2011 no to jest nowy nabytek w domu, pierwsza jazda w deszczu i blocie zaliczona, jaram sie fchooy
zdjecie 0,1 mpix
Bonczek - Sob 02 Lip, 2011 Chyba troszkę ryzykowne trzymać w piwnicy bizon - Sob 02 Lip, 2011 to nie piwnica, to moja chata. lodz to nie warszafka Bonczek - Sob 02 Lip, 2011 To chociaż te drzwi do kuchni jakoś ogarnij bo jak przedpokój malowałeś to wszystko białą farbą upaćkałeś bizon - Sob 02 Lip, 2011 to jest tak zwany styl prowansalski, nie znasz sie