Ja szczę¶liwy że ¶nieg stopniał, w końcu moge robić to w czym sprawdzam się za kółkiem najlepiej, kurcze po prostej autobahnem
witaj w klubie bizon - ¦ro 23 Gru, 2009 jak juz kupie e39 to do was dolacze Marek23 - ¦ro 23 Gru, 2009 Warunki do jazdy ciężki, mokro, czasem trochę lodu, syf na drodze. Jedno hamowanie prawie skończyłem poza drog±, cieżko znaleĽc rytm na takiej nawierzchni.
PS. Jednak hamowanie z gazem na takiej nawierzchni , na pewno pewniej i szybsza reakcja na niespodziewanego bloka.Loko - Nie 03 Sty, 2010 Ratatata, zajebało ¶niegiem
Umawiamy się na jakie¶ wspólne upalanko? Dzi¶ na wieczór powiedzmy spotkamy sie o 23 ? Jest kto¶ chętny?Janusz - Nie 03 Sty, 2010
Cytat:
Ratatata, pomylony ¶niegiem
Umawiamy się na jakie¶ wspólne upalanko? Dzi¶ na wieczór powiedzmy spotkamy sie o 23 ? Jest kto¶ chętny?
karwa... nie wiem wła¶nie czy jechać na noc do krk czy nie...;pk-mart - Nie 03 Sty, 2010 Powinienes pojechac, nakaz skrecania!qbica - Nie 03 Sty, 2010 dzisiaj chyba atakujemy Salmopol, bedzie sie dzialo k-mart - Nie 03 Sty, 2010
qbica napisał/a:
chyba atakujemy Salmopol
czyli kto?szymlorek - Nie 03 Sty, 2010 polatałem wła¶nie trochę po krętym i zasniezonym SCSem
Na plus zawias i brak oporów bo auto i tak do zabawy.
Na ogromny minus, hujowe ustawienie kubła- mam uda w powietrzu, siedzę tylko dupka w fotelu, dodatkowo mam wrażenie ze cały jest przesadnie wypionowany.
W każdym razie jeżeli brać pod uwagę fun factor to o¶ka to niestety pół¶rodek, pojeżdzilem z koleg± jego audi 2.3 20v quattro i jestem całkowicie zajarany, chyba najtansza alternatywa na tak fajny wózek 4x4 do zabawy Anonymous - Nie 03 Sty, 2010
szymlorek napisał/a:
SCSem
Zrób Pimpa , albo pokaz troche fotek , tego masakratora GeKo - Nie 03 Sty, 2010 Ojciec Bartolomeo podczas wyprawy wędkarskiej
k-mart - Nie 03 Sty, 2010
Co sie stalo sie?Anonymous - Nie 03 Sty, 2010 Bart , zamierza startować Lidze Driftingowej , a treningi rozpocz±ł od nowego roku Niemy - Nie 03 Sty, 2010 sie zwiedzao stawy i jeziora GeKo - Nie 03 Sty, 2010 Bo kto¶ zapomniał wspomnieć Jaki¶ Niemowa że tam jest bajoro.