To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca poszukiwana

was79 - Wto 18 Lut, 2014

bardzo grubo (tyle to chlał klijo rs)
Jakarti - Wto 18 Lut, 2014

mniej ;D
PiTT - Wto 18 Lut, 2014

e tam, w przecietnych warunkach realnie spala ok 10 w miescie
Jakarti - Wto 18 Lut, 2014

E TAM
TO TEMAT RABEGO - WYPAD :D

Anonymous - Wto 18 Lut, 2014

eee tam,o spalaniu zawsze mozemy podyskutować ;D mi merc wciąga ok 15l lpg i odrobine pb a honda to nie wiem
:lol2:

PiTT - Wto 18 Lut, 2014

hehehe, dokladnie, spalanie jest w cenie :)
już zrobiłem przysługę i wypierdoliłem wszystkie moje pimpy poza HH ;)
dziekuję i pozdrawiam ;D

dzik - Wto 18 Lut, 2014

Pitt, by ukoić obawy posiadaczy diesli powiem że w tsi nie ma mowy o spalaniu <15 w mieście. W trasie bez 10 też nie ma co podchodzić.

Wczoraj byłem w odwiedzinach u starego kumpla (sie skubany audi S5 chcial pochwalić) i zastrzeliła mnie informacja ze służbowy pastuch 2.0tdi 170KM wciąga mu ponad 10l/100km
PiTT - Wto 18 Lut, 2014

fajna s5? jaram sie w sumie tą furą :)
spalanie 2.0 tdi mnie nie dziwi, w lexie na lajcie wciagal 12 po miescie, trasa 8

dzik - Wto 18 Lut, 2014

Pieprzenie, Markowi taki pastuch 6 łykał w takich warunkach. Bak ma dziurawy.
PiTT - Wto 18 Lut, 2014

dzik napisał/a:
Pieprzenie, Markowi taki pastuch 6 łykał w takich warunkach. Bak ma dziurawy.

;D
mysle ze kluczem do rozwiazania zagadki sa warunki w ktorych pomiar jest robiony

Tak ,mysle ze kluczowe znaczenie ma ze to słuzbowe.S5 zajebiste,2012r,30 kilo nalotu,bardzo ładne w środku,sporo miejsca,bagażnik jak w sedanie,szybkie to cholerstwo jest,umówiony jestem na ustawke z hondą
M - Pią 21 Lut, 2014

Poszukuję "młodszego programisty" o takim profilu:

-Javascript
-Jquery
-Podstawy Javy

Wystarczy rok doświadczenia, ogólna znajmość tematu.
Warunki zatrudnienia elastyczne.

kamil - Nie 23 Lut, 2014

Znajomy szuka Frontend Developera.

http://ebinstitute.pl/kariera/

Kim jesteśmy?

W Employer Branding Institute zajmujemy się budowaniem wizerunku największych w Polsce pracodawców. Działamy kompleksowo – jesteśmy odpowiedzialni zarówno za część strategii i badań jak i kreacji i realizacji. Jednym słowem – dużo się u nas dzieje.

Kim jesteś Ty?

Jesteśmy pod wrażeniem Twojego doświadczenia w HTML5, CSS, jQuery i JavaScript – w końcu Frontendowca po przynajmniej 2 latach niewiele może już zaskoczyć. Standardy W3C i pisanie czytelne kodu to coś, o czym właściwie nie musimy rozmawiać – to przecież oczywiste. Jasne, że wszystkie projekty tworzysz w responsive design – urządzenia mobilne są wszędzie. Cieszy nas to, że znasz co najmniej jednej framework JavaScript oraz Git lub Mercurial – będzie nam łatwiej razem pracować. A jeśli do tego nie są Ci obce Sass/Compass, CoffeeSript oraz podstawowa znajomość metodologii Agile to rozmowa będzie pewnie czystą formalnością. Najbardziej imponuje nam jednak coś, co nazywamy „drive” – umiejętność efektywnego działania i rozwiązywania problemów w tempie huraganu – tak jak już wspomnieliśmy – dużo się u nas dzieje.

Co Cię czeka?

Ciągły rozwój i zdobywanie nowej wiedzy to u nas przymus. Będziesz musiał to zaakceptować. Słusznie spodziewasz się też możliwości tworzenia i realizacji najbardziej innowacyjnych projektów dla najlepszych pracodawców w Polsce – nikt nie robi tego tak dobrze jak my. Dodamy jeszcze, że będziesz pracować w komfortowym biurze z zielonym już za chwilę ogrodem. Nie jesteśmy korporacją, więc formalny strój potrzebny jest tylko od czasu do czasu.

Z radością powitamy Cię na pokładzie – prześlij nam swoje CV na adres kariera@ebinstitute.pl.

może ktoś będzie zainteresowany

Sibu - Nie 23 Lut, 2014

Ja jebie, wszystko na tej stronie brzmi jak japońska bajka ... co drugie słowo po angielsku :wall: