Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Kenet - Śro 01 Sie, 2012 Mi kompletnie nie zależy na jakiś mega osiągach, zacząłem nawet przeglądać 1.6 benz., nawet dzwoniłem o 4 szt. W każdym klima działa, ale do nabicia bo wężyk się przetarł. T A K I ZŁY CZLOWIEK! Kurde po ok. 10 telefonach zaczynam być pewien, że jak nie kupię od znajomego to nie kupię nic dobrego.
Civic odpada.
Aha - budżet nieprzekraczalny 8500 na auto.kamil - Śro 01 Sie, 2012 no to almera n15 jedyna wada to obrzydliwe wzory tapicerek i brak awarii anjas - Śro 01 Sie, 2012 chyba jakaś malinowa almera 1.8 niedawno się pojawiła na forum... w cenie coś koło 8500 ztcp.Kenet - Śro 01 Sie, 2012 Zauważyłem właśnie, wydaje się ciekawą opcją
Ok, o 20 jadę po Malinową Almerę Mick - Śro 01 Sie, 2012 Szkoda że civic odpada. Bo miałbyś samochód od znajomego z wiadomego źródła z diałającą klimą etc
p.s. serwisowany u Vłodarskiego Gaydek - Śro 01 Sie, 2012 Czy ktoś miał styczność z wynalazkami typu A6 Allroad czy też Volvo XC70?
Audik fajny - latał bym Kamill - Śro 01 Sie, 2012 A ja znowu słyszałem ze allroad (ten poprzedni na pewno) ma drogie elementy zawieszenia bo jest pneumatyczne i pełny remont kosztuje trochę siana. U nas kobitka miała na osiedlu, jak jej sie położył brzuchem na asfalt to stał z miesiąc zanim go laweta nie zgarnęła do naprawy.Janusz - Śro 01 Sie, 2012
Cytat:
A ja znowu słyszałem ze allroad (ten poprzedni na pewno) ma drogie elementy zawieszenia bo jest pneumatyczne i pełny remont kosztuje trochę siana
coś chyba ok 10kpln za amor jeśli dobrze pamiętam Michał - Czw 02 Sie, 2012 a6 zawieszenie aluminiowe - w huk drogie do naprawy. OdradzamPiTT - Czw 02 Sie, 2012 jakie 10k... MILION karwa
takie pi@rdolenie jak to ktoś coś gdzieś usłyszy, zazwyczaj od osób które myślały że koszt utrzymania będzie na poziomie cinkłeczento
czy to audi/volvo czy bmw to ew. naprawy będą podobnie kosztowały... wiadomo w jednym jedna część jest droższa, ale inna tańsza
przejedz się jednym i drugi i na tej podstawie zdecyduj a nie czy gumka do zawieszenia będzie kosztowała 150 czy 200zł.M - Czw 02 Sie, 2012 +1 (empiryczne)Bart - Czw 02 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
was79 - Czw 02 Sie, 2012
Rulon kasy biedaku!PiTT - Czw 02 Sie, 2012
nie chodzi o to, tylko tak jak pisałem
kupująć volvo, bmw, czy audi trzeba liczyć się z tym że niektóre części są droższe, ale nie zawsze
może okazać się że opel lub vw będzie droższy w utrzymaniu niż starsze bmw