To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - WST LAP RACE

rasta - Pią 21 Wrz, 2012

ma ktośwolny prawy? może bym poleciał na ogladarę, bo do latania to się nie nadaja jeszcze, mam nadzieję, że do 7.10 będę 100% sprawny :/
Kamill - Nie 23 Wrz, 2012

Byłem i ja na chwile, zaliczyłem prawy u Keneta, ale tak wiało że w kurtce z kapturem mało mi głowy nie urwało.
Wyglądało na fajnie zorganizowaną impreze, nawet robili mały przegląd techniczny aut, Kenet jakieś poprawki musiał wnieść.

rasta - Nie 23 Wrz, 2012

Panowie dawajta więcej info co i jak było bom jest ciekaw xD
Kenet - Nie 23 Wrz, 2012

Tak jak Stf napisał, naszą klasę wygrał Sandał, przed Stfem i Bunchem. Ja 2:16.3, jak na zawias i oponę to bardzo ładnie, muszę dowalić twardsze sprężyny i będzie kozak. Auto mimo że wysoko stoi to bardzo ładnie skręcało. Niestety na 3ciej części skończyły się klocki do 0 i musiałem odpuścić real.
pum - Nie 23 Wrz, 2012

a co się zmieniło na bk?
Kenet - Nie 23 Wrz, 2012

To, że wogóle było. Ja musiałem okręcić taśmą plus w akumulatorze :>
rasta - Pon 24 Wrz, 2012

Dobry pojedynek z Reala dwuch Nissanów, widać, że jest coraz szybciej xD

Michał - Pon 24 Wrz, 2012

te nissany przy lotusie wyglądają jakby stały :D
M - Pon 24 Wrz, 2012

Ale na zakręcie lotus nie był już tak szybki jak po :)
rasta - Pon 24 Wrz, 2012

Michał napisał/a:
te nissany przy lotusie wyglądają jakby stały

A teraz wyobraź sobie że oba Nissany mają prawie po 400 koni, są wyprute, a kierowcy całkiem nieźle ogarniają.

Kenet - Pon 24 Wrz, 2012

Jak się stoi przy prostej i obserwuje jak to przelatuje to Lotus wygląda szybkościowo jak F1.

Baniak (GTiR) shamował do drutu slika w 2 części Lapa, musiał załozyć na przód jakieś drogowe toyo - PX4 zdaje się. Mimo to dawał radę, widać że mu to sprawia ogromną radochę i jest zdeterminowany żeby objechać w końcu wszystkich poza Karolem. Bardzo pozytywny gość :] A fura przemistrz!

Anonymous - Pon 24 Wrz, 2012

Kenet - Pon 24 Wrz, 2012

Chcę taką wlepę! :jupi: :jupi: :jupi: :rotfl:
Kamill - Pon 24 Wrz, 2012

Musiał byś posadzić za kiera druga połówkę.
buni - Pon 24 Wrz, 2012

sprzedam miejscowke na poznan 07.10 wst