no name - Pon 16 Kwi, 2012 Mick, masz dostęp do tego http://shop.sabelt.co.uk/...emart&Itemid=54 ?
Bądź ile za płytki na standardowe oczkowe ?Mick - Pon 16 Kwi, 2012 oczywiście, że mam.
A powiedz, potrzebujesz samych śrub czy też płytek z nakrętką?no name - Pon 16 Kwi, 2012 Masz same nakrętki na standardowe oczka ?
Jeżeli tak to same nakrętki by mi wystarczyły w sumie.
Jeżeli chodzi o te z linku to same śruby,
2 szt.206 Gti - Pon 16 Kwi, 2012 Kupiłem klocki EBC RED STUFF do mercedesa - polecam!
Mick - zrób w końcu tą stronę!!!Mick - Pon 16 Kwi, 2012
no name napisał/a:
Masz same nakrętki na standardowe oczka ?
Jeżeli tak to same nakrętki by mi wystarczyły w sumie.
Jeżeli chodzi o te z linku to same śruby,
2 szt.
Same nakrętki to kupisz w sklepie z artykułami metalowymi
Po świdnicy mogę mieć dla ciebie to co chcesz - dwie śruby + ewentualne blaszki ze śrubami do śrób oczkowychMick - Pon 16 Kwi, 2012
206 Gti napisał/a:
Kupiłem klocki EBC RED STUFF do mercedesa - polecam!
Mick - zrób w końcu tą stronę!!!
oby nie pyliły
Strona w budowie no name - Pon 16 Kwi, 2012
Mick napisał/a:
Same nakrętki to kupisz w sklepie z artykułami metalowymi
Byłem w kilku i na nie metryczny nie mieliMick - Pon 16 Kwi, 2012 ok to w takim razie 2 blaszki i dwa oczka po weekendzie M - Nie 10 Cze, 2012 Mick - co się stało z twoją stroną?siema - Nie 10 Cze, 2012 Z tego co się orientuję, to nie zdążył przenieść tego co było na home.plMick - Pon 11 Cze, 2012 strona "wyciszona"... i tak jak mówi siema nie przeniosłem z serwera na serwer...Mick - Wto 19 Cze, 2012 Guys, przez najbliższe 2 tygodnie nie będzie mnie w kraju i zamówienia bedą realizowane po moim powrocie. W międzyczasie przyjadą przewody, o odbiorze poinformuje co gdzie jak i za ile już same zainteresowane osoby was79 - Czw 26 Lip, 2012 Dotarło Micku.
Dziękuje i polecam!Kenet - Czw 26 Lip, 2012 Polecam!Gaydek - Czw 26 Lip, 2012 Polecam