To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

alphaOne - Pon 11 Kwi, 2016

Dirt Rally - polecam gorąco, wczoraj przejechałem 1 rajd i jest to wreszcie gra w ktorej uzywa sie pelnych 900 stopni kierownicy - rewelacja!
Chloru - Wto 12 Kwi, 2016

alphaOne napisał/a:
Dirt Rally - polecam gorąco, wczoraj przejechałem 1 rajd i jest to wreszcie gra w ktorej uzywa sie pelnych 900 stopni kierownicy - rewelacja!

http://i.imgur.com/Jn1TJod.gifv

:rotfl:

zefir - Pon 18 Kwi, 2016

ja jutro lece po Dirt Rally, ale niestety pozostaje rogrywka na padzie :(

ale sama gra w sobie robi mega wrazenie :)

DeeS - Pon 18 Kwi, 2016

ja chyba musze kupic kierownice...
zefir - Wto 19 Kwi, 2016

ja na szczescie nie musze bo nie mam absolutnie gdzie jej trzymac, po za tym przewaznie mam tyle czasu na granie ze polowa czasu to bym rozkladal i ustawał kiere a pozniej to pakował :D
Alexxx - Wto 19 Kwi, 2016

zefir napisał/a:
ja na szczescie nie musze bo nie mam absolutnie gdzie jej trzymac, po za tym przewaznie mam tyle czasu na granie ze polowa czasu to bym rozkladal i ustawał kiere a pozniej to pakował :D

Proponuje gotowe rozwiązanie:

Ja w to idę :>

zefir - Wto 19 Kwi, 2016

Demyt taki plan to mam od zawsze tylko musze gdzie sie na stałe osiedlić, ale nie wyobrażam sobie domu/duzego mieszkania bez takiego pokoju ( wróć oficjalnie to bedzie gabinet! ) :D
zefir - Śro 20 Kwi, 2016

Dirt Rejly zajebisty!! Wkoncu jakies naprawde dobre rajdy, maksimum koncentracji i atak, a kazdy blad kosztuje sporo. Dlatego co robimy panie Kapitanie - Napieeeeerdaaaalaaamyyyy .

Serdecznie polecam.

Oprawa audiowizualna bije wszystkie ścigałki na ps4 :)

was79 - Śro 20 Kwi, 2016

A propos ścigałek, jak fura jest najszybsza w NFS ;D bo mam teraz wyścig do zrobienia na 4:32, a cały czas wchodzi mi 4:36. Mam prawie maksymalnie zgrzebane lambo.
zefir - Śro 20 Kwi, 2016

tylko 911 GT3 i full mody :D
was79 - Śro 20 Kwi, 2016

Pofarmie trochę $, bo kupiłem M4 i obadam, czy da radę :D
zefir - Śro 20 Kwi, 2016

ja mam wszystkie furki pomodzone na maxa plus sporo kasy, szkoda ze nie mozna przelac to bym Cie doinwestował :D
was79 - Śro 20 Kwi, 2016

Woziłbym logo :D
Mucha - Śro 20 Kwi, 2016

u mnie sprawdził się Viper ;)
DeeS - Czw 21 Kwi, 2016

gra ktoś w NBA2k16 ?