alphaOne - Pon 11 Kwi, 2016 Dirt Rally - polecam gorąco, wczoraj przejechałem 1 rajd i jest to wreszcie gra w ktorej uzywa sie pelnych 900 stopni kierownicy - rewelacja!Chloru - Wto 12 Kwi, 2016
alphaOne napisał/a:
Dirt Rally - polecam gorąco, wczoraj przejechałem 1 rajd i jest to wreszcie gra w ktorej uzywa sie pelnych 900 stopni kierownicy - rewelacja!
zefir - Pon 18 Kwi, 2016 ja jutro lece po Dirt Rally, ale niestety pozostaje rogrywka na padzie
ale sama gra w sobie robi mega wrazenie DeeS - Pon 18 Kwi, 2016 ja chyba musze kupic kierownice...zefir - Wto 19 Kwi, 2016 ja na szczescie nie musze bo nie mam absolutnie gdzie jej trzymac, po za tym przewaznie mam tyle czasu na granie ze polowa czasu to bym rozkladal i ustawał kiere a pozniej to pakował Alexxx - Wto 19 Kwi, 2016
zefir napisał/a:
ja na szczescie nie musze bo nie mam absolutnie gdzie jej trzymac, po za tym przewaznie mam tyle czasu na granie ze polowa czasu to bym rozkladal i ustawał kiere a pozniej to pakował
Proponuje gotowe rozwiązanie:
Ja w to idę zefir - Wto 19 Kwi, 2016 Demyt taki plan to mam od zawsze tylko musze gdzie sie na stałe osiedlić, ale nie wyobrażam sobie domu/duzego mieszkania bez takiego pokoju ( wróć oficjalnie to bedzie gabinet! ) zefir - Śro 20 Kwi, 2016 Dirt Rejly zajebisty!! Wkoncu jakies naprawde dobre rajdy, maksimum koncentracji i atak, a kazdy blad kosztuje sporo. Dlatego co robimy panie Kapitanie - Napieeeeerdaaaalaaamyyyy .
Serdecznie polecam.
Oprawa audiowizualna bije wszystkie ścigałki na ps4 was79 - Śro 20 Kwi, 2016 A propos ścigałek, jak fura jest najszybsza w NFS bo mam teraz wyścig do zrobienia na 4:32, a cały czas wchodzi mi 4:36. Mam prawie maksymalnie zgrzebane lambo.zefir - Śro 20 Kwi, 2016 tylko 911 GT3 i full mody was79 - Śro 20 Kwi, 2016 Pofarmie trochę $, bo kupiłem M4 i obadam, czy da radę zefir - Śro 20 Kwi, 2016 ja mam wszystkie furki pomodzone na maxa plus sporo kasy, szkoda ze nie mozna przelac to bym Cie doinwestował was79 - Śro 20 Kwi, 2016 Woziłbym logo Mucha - Śro 20 Kwi, 2016 u mnie sprawdził się Viper DeeS - Czw 21 Kwi, 2016 gra ktoś w NBA2k16 ?