takze odradzam aktualizacje...
a jak mi wyjebie konto cale na mojej Fifuni to chyba umre
k.
Przecież to jakaś stara aktualizacja, zainstaluj najnowszy firmware.Jakarti - Pon 15 Lut, 2016 nie wlacza sie kurwa nic!!!!!!!!!!!!!!!!!! anjas - Pon 15 Lut, 2016
zefir napisał/a:
Andrzej pasuje Ci taka opcja ?
wracasz moze z pracy przez Mokotow?
pewnie, że pasuje. Przez Mokotów nie wracam ale możemy się spotkać u mnie we firmie albo mogę podejść do metra, np. Świętokrzyska.zefir - Pon 15 Lut, 2016 Dobra zastanowie sie do jutra i dam Ci znac
To bym po pracy podskoczyl metrem do Ciebie i bylbym kolo 16 anjas - Pon 15 Lut, 2016 Cool zefir - Pon 15 Lut, 2016 Dobra ja jednak pasuje, bo znajomy z pracy ma tez na sprzedaz za grosze Jakarti - Pon 15 Lut, 2016 anjas,
bede w srode dluzej w pracy
moze zatrzymacie się na chwilę pod biurowcem? DeeS - Pon 15 Lut, 2016 Panowie za ile mogę sprzedać swoje PS4 500 GB ( gwara jeszcze jakies 10 miesiecy )
* 2x dual shock
* Fifa 16 (box)
* WRC 5 (box)
* Project Cars (box)
* EA UFC (BOX)
* DriveClub ( z ps+)
albo inaczej kto chce taki zestawik ?zefir - Pon 15 Lut, 2016 ja bym chetnie dual shocka ogarnal anjas - Pon 15 Lut, 2016
Jakarti napisał/a:
njas,
bede w srode dluzej w pracy
moze zatrzymacie się na chwilę pod biurowcem?
spoko, chyba, że w środę pojadę do Łodzi, bo coś mi się kroi.PGmaster - Pon 15 Lut, 2016
DeeS napisał/a:
Panowie za ile mogę sprzedać swoje PS4 500 GB ( gwara jeszcze jakies 10 miesiecy )
* 2x dual shock
* Fifa 16 (box)
* WRC 5 (box)
* Project Cars (box)
* EA UFC (BOX)
* DriveClub ( z ps+)
albo inaczej kto chce taki zestawik ?
Ja chce za pienset zł!Chloru - Pon 15 Lut, 2016 Dam pińcset i zużyty filtr powietrza do Focusa!zefir - Pon 14 Mar, 2016 Demyt zupełnie mi Fallout 4 nie podszedł, strasznie bezpłciowa gra plus nijaka fabuła dograłem 15h i przy propozycji wymiany na cos innego na gametrade jakos długo sie nie zastanawiałem.
Grafika i animacje bez jakiegos dramatu, arsenał plus crafting, ale dialogi i fabula naprawde klada ta gre strasznie jak na RPG. Wogole nie mialem ochoty ponownie je odpalac, zaliczam miejscówke, ide dalej.Alexxx - Pon 14 Mar, 2016 ktoś pyka w The Division?
Bo jak obejrzałem pare gameplay'ów to wygląda co najmniej kozacko
The SnowDrop Engine prezentuje się zacnie.
Bonczek - Pon 14 Mar, 2016 Grałem w bete, nudna jak flaki z olejem.