To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jabłko Kącik

Mucha - Nie 23 Wrz, 2012

it's not a bug it's feature :rotfl:
M - Nie 23 Wrz, 2012

Czy już do kolegów dotarło że jarają się tanim chińskim gównem? :D
Anonymous - Nie 23 Wrz, 2012

M napisał/a:

Czy już do kolegi dostało, że nie jarają się tylko wybierają to chińskie gówno zamiast innego chińskiego gówna innych marek? :D

PiTT - Nie 23 Wrz, 2012

M Ty ma na serio problem z applem...
jeśli to prawda to wiele osób nawet nie pomyśli o kupnie
po cholere mi chłam z zanikającym wyświetlaczem i porysowaną obudową z fabryki
pomyśl logicznie, tu nie ma fanatyków marki, tylko osoby które ew. cenią sobie jakość wykonania i stabilność, do tej pory produkty appla to gwarantowały
jeśli się to zmieni to myślisz że nadal będą kupować?
póki co zachowujesz jak się fanatyczny przeciwnik marki z którą jak wspominałeś nie za dużo miałeś wspólnego :/
ja bardzo chętnie przesiądę się na jakiś inny tel. jak będę miał taką potrzebę, może to być znowu samsung tylko żeby nie wyglądał jak tandetna mydelniczka jak to ma miejsce obecnie ;)

M - Nie 23 Wrz, 2012

AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:

Czy już do kolegi dostało, że nie jarają się tylko wybierają to chińskie gówno zamiast innego chińskiego gówna innych marek? :D

I przepłacają dwukrotnie albo więcej :)

Anonymous - Nie 23 Wrz, 2012

M napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
M napisał/a:

I przepłacają dwukrotnie albo więcej :)

yyyy... nie. Ja mam w abonamencie za 1pln (tak samo jak S3) wiec raczej nie przepłacam, ale dziękuje za troskę ;)

Poza tym:

GALAXY S3
od PLN 2.6k

iPhone 4s
od PLN 2.9k

PiTT, +1 (again...)

PiTT - Nie 23 Wrz, 2012

właśnie Maćku, słaby argument :D
w tych samych abonamentach Samsung S3 kosztuje tyle samo co Iphone 4s
ceny sklepowe też chyba nie odbiegają od siebie
no nic... trzeba poczekać żeby apple wprowadziło coś "droższego" to będzie można znowu hejtować :rotfl:
bez urazy Maciek, ale do takiego poziomu sam sprowadziłeś dyskusję ;)
to jest tylko telefon, nadal nie rozumiem rozgorzałej dyskusji na ten temat, jeden woli blondynki a inny brunetki, każdemu nie dogodzisz
zgadzasz się?

Yarko - Nie 23 Wrz, 2012

dobrze, że mam sporo czasu na wybranie nowego smartfona, za 2 miesiące emocje już opadną, będą znane już wszystkie potencjalne fuckupy i stanowisko Apple, niepokoi mnie mocno ta obudowa, bo o ile problemy z wyświetlaczem mogą być spowodowane wadliwą serią, o tyle technologia i materiały użyte do produkcji obudowy są pewnie jednakowe dla wszystkich urządzeń, więc jeśli przy pakowaniu/w transporcie powstały aż takie uszkodzenia to co będzie działo podczas użytkowania ? może sam proces anodowania przebiegł nieprawidłowo i powłoka jest miękka/podatna na uszkodzenia, zobaczymy
M - Nie 23 Wrz, 2012

Maciek to, Maciek tamto,
Byłoby Ci miło jakbys dostał nowy porysowany telefon za 3k?

Michał - Nie 23 Wrz, 2012

Cytat:
telefon za 3k?

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
dobre

PiTT - Nie 23 Wrz, 2012

M napisał/a:
Maciek to, Maciek tamto,
Byłoby Ci miło jakbys dostał nowy porysowany telefon za 3k?

:)
a czy Ty wierzysz we wszystko co przeczytasz w internecie?
poczekajmy może chwilkę aż będą wiarygodne informacje
w cywilizowanym świecie takie rzeczy nie mają miejsca, po prostu idziesz z reklamacją i po problemie
widziałeś gdzieś żeby ktokolwiek sprzedawał coś z wadą fabryczną?
manipulacja to największe dzieło szatana ;D

PiTT - Nie 23 Wrz, 2012

Michał napisał/a:
Cytat:
telefon za 3k?

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
dobre

ano, ja mimo tego że nie kupowałem w abo tylko sklepie to dałem i tak kilka stów mniej
ale wtedy nie opłacało się kupować z abonamentem bo telefon kosztował chyba z 800 a miesięczny abo chyba z 400 :D
no i zawsze vat do odliczenia ;)
teraz jest zupełnie inaczej z 4s
ajfon 5 będzie pewnie nieco więcej kosztował na wejsciu, ale przez chwilę

M - Nie 23 Wrz, 2012

No przecież napisałem na początku że to niemożliwe jest!
:rotfl:

PiTT - Nie 23 Wrz, 2012

M napisał/a:
No przecież napisałem na początku że to niemożliwe jest!
:rotfl:

taaa jasne :lol2:

mi - Nie 23 Wrz, 2012

PiTT napisał/a:
tu nie ma fanatyków marki

ehhhh, są... Z eplami jak z hądami jest czy canonami na ten przykład. Są ludzie, którzy świadomie wybierają ajfołna z powodu jego zalet, są i radykały-oszołomy oklejające swoim dzieciom wózki w jabłuszka. Ty PiTT na ten przykład jesteś po prostu świadomym właścicielem telefonu marki apple (takie przynajmniej odnoszę wrażenie), to jak najbardziej ok. Tym nie mniej - na kilku ostatnich stronach da się śmiało wskazać posty mocno trącące oszołomstwem eplowskim (lub antyeplowskich, bo i taka opcja się udziela). To już słabe. Oczywiście znalezienie postów niezdrowo hądziarskich (albo antyhądziarskich) będzie tu sporo łatwiejsze, co nie zmienia faktu, że i elektrooszołomstwo się tu trafia. No. A teraz idę się kąpać, bo w sobotę czasu nie miałem.