was79 - Wto 18 Lut, 2014 pum - Wto 18 Lut, 2014 Nie to żeby coś, ale przy takim CV chyba obecność koszuli i krawata nie ma większego znaczenia... Chyba, że rabarbar szuka roboty jako korpoludek.Pirania - Wto 18 Lut, 2014 Tez z tymi CV nie wiadomo jak się trafi..
Raz zaprosili mnie do agencji reklamowej na rozmowę. Pan dyrektor i pani zastępczyni zaczynają konkretną rozmowę, wypytują dokładnie o szczegóły ostatniej pracy itp. Nagle pada pytanie - o wykształcenie i wcześniejsze dośw zawodowe.. patrzę na nich zaskoczona, na co Pani mi pokazuje moje CV. Okazuje się, że wygenerowali sobie CV, chyba z GL, na którym założyłam profil sto lat temu, i brakuje na nim polowy informacji (specjalnie nie uzupełniałam) a na zdjęciu mam jakaś tam fotkę w ciemnych okularach. Także do wstępnej rozmowy interesowała ich zasadniczo tylko ostatnia praca. Ale skoro tam nie pracowałam to może jednak nie tylko to Anonymous - Wto 18 Lut, 2014 Zajebiste foty !!
Jakąś ciepłą posadke w korpo to ja bym chetnie przytulił ,ale szanse znalezienia takiej w moim wieku z moim doświadczeniem są chyba bliskie zera.Jakarti - Wto 18 Lut, 2014
pum napisał/a:
Nie to żeby coś, ale przy takim CV chyba obecność koszuli i krawata nie ma większego znaczenia... Chyba, że rabarbar szuka roboty jako korpoludek.
ja mam trochę inne podejście do życia ale to moj punkt widzenia.
to ze Rabe wykonuje duzo prac fizycznych to nie znacyz, ze na rozmowie maja na niego patrzec jak na ujebanego robola..
wizerunek czlowieka ma zawsze znaczenie.Michał - Wto 18 Lut, 2014
rabarbar napisał/a:
:rotfl: Zajebiste foty !!
Jakąś ciepłą posadke w korpo to ja bym chetnie przytulił ,ale szanse znalezienia takiej w moim wieku z moim doświadczeniem są chyba bliskie zera.
Ja tam sie nie znam stary - ale wydaje mi się że tobie by było naprawdę łatwo robotę znaleźć w korpo.Anonymous - Wto 18 Lut, 2014 Warto razem z cv wysyłać referencje z poprzedniej pracy (gdy tych referencji nie wymagaja) ??
Michał-niby jako kto ?Ja w zyciu za biurkiem nie pracowałempum - Wto 18 Lut, 2014 Tyle, że on nie wygląda na tym zdjęciu jak ujebany robol. Ma zwykłą fotę na której nie ma koszuli + jest wykwalifikowanym pracownikiem, a nie robolem od łopaty.anjas - Wto 18 Lut, 2014
rabarbar napisał/a:
Warto razem z cv wysyłać referencje z poprzedniej pracy (gdy tych referencji nie wymagaja) ??
moim zdaniem wartoPirania - Wto 18 Lut, 2014
anjas napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Warto razem z cv wysyłać referencje z poprzedniej pracy (gdy tych referencji nie wymagaja) ??
moim zdaniem warto
oczywiście, że warto!PiTT - Wto 18 Lut, 2014 wpisujemy miasta!was79 - Wto 18 Lut, 2014 ile Ci pali, 12,1 litra?Jakarti - Wto 18 Lut, 2014
Cytat:
Tyle, że on nie wygląda na tym zdjęciu jak ujebany robol. Ma zwykłą fotę na której nie ma koszuli + jest wykwalifikowanym pracownikiem, a nie robolem od łopaty.
oke, zeby nie bylo ze tu cos do kogos itd itp
na rozpoczecie czy zakonczenie roku w szkole mozna bylo kiedys isc "na galowo" albo w adidasach i krotkich spodenkach.
ja zawsze chodzilem na galowo bo moja ocena sytuacji tego wymagała
kazdy robi jak woliPiTT - Wto 18 Lut, 2014
was79 napisał/a:
ile Ci pali, 12,1 litra?
taa
ale nie oszczedzam i do tego byly mrozy + odcinki po 4km
realnie ok 10 bedzie w miescieanjas - Wto 18 Lut, 2014 grubo