Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Michał - Śro 01 Sie, 2012 a corolla ?Kenet - Śro 01 Sie, 2012 Kompletnie nie znam tego auta (generacja E11 wchodziłaby w grę). Toyota kojarzy się z bezawaryjnością, ale w przypadku auta ~10 letniego to nie ma chyba dużego znaczenia. Ważne jak auto było zadbane wcześniej.Walle - Śro 01 Sie, 2012 Moje mamie kupiłem Corollę E11 SOL 1.6 110 KM z 2000 roku z, założyła gaz, robi od roku codziennie po 100km i jest bardzo zadowolona. Auto nawet przyspiesza. Zawias nie jest mistrzostwem świata, ale nie do tego jest to auto.
Siostrze się spodobał i szukam teraz dla niej takiego auta.
Co do Foki Mk1 - dobry kumpel ma taką na sprzedaż, zza granicy, 1.6 , 5 dźwi, manual, srebrna, 2001 rok, podobno 45.000km przejechane, jakby co PW.kamil - Śro 01 Sie, 2012 E11 to chyba jedna z najmniej awaryjnych Corolli jakie wyszły.
Najlepsza wersja z silnikiem 1.6 i pali jakieś 8 lBart - Śro 01 Sie, 2012 a jak z korozją? kamil - Śro 01 Sie, 2012 jak miał niechlujnie robioną blacharkę to rudy zeżre. Ogólnie moja ex teściowa miała 8 letnią w liftbacku i nic kompletnie nie działo się.PiTT - Śro 01 Sie, 2012
Walle napisał/a:
Moje mamie kupiłem Corollę E11 SOL 1.6 110 KM z 2000 roku z, założyła gaz, robi od roku codziennie po 100km i jest bardzo zadowolona. Auto nawet przyspiesza. Zawias nie jest mistrzostwem świata, ale nie do tego jest to auto.
Co do Foki Mk1 - dobry kumpel ma taką na sprzedaż, zza granicy, 1.6 , 5 dźwi, manual, srebrna, 2001 rok, podobno 45.000km przejechane, jakby co PW.
a co się stało z Yarkiem?Jacek - Śro 01 Sie, 2012
Kenet napisał/a:
Kompletnie nie znam tego auta (generacja E11 wchodziłaby w grę). Toyota kojarzy się z bezawaryjnością, ale w przypadku auta ~10 letniego to nie ma chyba dużego znaczenia. Ważne jak auto było zadbane wcześniej.
http://toyota-bytom.pl/komis/?type=1152
od pierwszego właściciela jeszcze na czarnych numerach, kupiony w Zabrzu.
do zrobienia rozrząd...z robocizną na zamiennikach ok 1000złWalle - Śro 01 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
Walle napisał/a:
Moje mamie kupiłem Corollę E11 SOL 1.6 110 KM z 2000 roku z, założyła gaz, robi od roku codziennie po 100km i jest bardzo zadowolona. Auto nawet przyspiesza. Zawias nie jest mistrzostwem świata, ale nie do tego jest to auto.
Co do Foki Mk1 - dobry kumpel ma taką na sprzedaż, zza granicy, 1.6 , 5 dźwi, manual, srebrna, 2001 rok, podobno 45.000km przejechane, jakby co PW.
Kompletnie nie znam tego auta (generacja E11 wchodziłaby w grę). Toyota kojarzy się z bezawaryjnością, ale w przypadku auta ~10 letniego to nie ma chyba dużego znaczenia. Ważne jak auto było zadbane wcześniej.
http://toyota-bytom.pl/komis/?type=1152
od pierwszego właściciela jeszcze na czarnych numerach, kupiony w Zabrzu.
do zrobienia rozrząd...z robocizną na zamiennikach ok 1000zł
szkoda, że 1.4. 1.6 jest fajniejsze, tylko lubi troszkę oleju wypić. Taki typ.Michał - Śro 01 Sie, 2012
Bart napisał/a:
a jak z korozją?
a to corollki korodowały ?
w rodzinie były 4 sztuki , e11 jedzi dalej - i nic sie nie działo.
Dla mnie to mega fura bo tam sie po prostu nic nie dzieje .
A że nudna jak flaki z olejem, to inna sprawa
kenet zastanów się nad E11.
Walle - to jest chyba nawet 1.3 - moja pierwsza fura !! malinowa, na czarnym zderzaku, korby !! dobra, fura. 130 tyś , jeremi, stara, ja i siostra nią smigaliśmy i ani razu nas nie zawiodła.Janusz - Śro 01 Sie, 2012
Kenet napisał/a:
Clio sport jest poza budżetem, nie podoba mi się tam wnętrze, a przede wszystkim kierownica i ogólnie jakoś nie ciągnie mnie do francuskiej motoryzacji.
z clio sportem to akurat był żart choc w sumie z tym z emniej pali od focusa 2.0 to akurat prawda
aha, a jeszcze focus 2.0 16v wbrew pozorom całkiem znosnie jedzie do tych 100km/h potem niestety sie zatrzymuje kompletnie, to załuga krótkich biegów 2 konczy sie jakoś powyzej 80km/hMick - Śro 01 Sie, 2012 Kenet, albo zastanow się nad Hondą Civic EJ9 z 1.4 90 KM w 3d Walle - Śro 01 Sie, 2012 Corolla E11 G6 ma nawet 6 biegów co prawda nie przekłada się to na osiągi, ale zawsze
W Szwabii te auta jeśli są zadbane drogo stoją, jak na te roczniki.kamil - Śro 01 Sie, 2012 Mick +1 , sam miałem także polecam