PiTT - Czw 29 Mar, 2012
wjadę mu na apartamęt i robie co chcem kamil - Czw 29 Mar, 2012 ostatnio lizałes mi dupe, wolałem laskę, ale ty zawsze robisz co chcesz M - Czw 29 Mar, 2012 Fajną reklamę mickowi robicie PiTT - Czw 29 Mar, 2012 hehehe, treści powinny być zaciągane na fanpage fejsbukowy siema - Czw 29 Mar, 2012
Mick napisał/a:
Oczywiście zachęcam do kontaktu w sprawach związanych z akcesoriami motorsportowymi - gwarancja najniższej ceny
Co prawda, to prawda. Jakie Mick ma wejścia w Powerflex'ie to jestem w szoku!
Serdecznie polecam! was79 - Czw 29 Mar, 2012
siema napisał/a:
Jakie Mick ma wejścia w Powerflex'ie to jestem w szoku!
Bo on je struga z marchewki w kuchni Anonymous - Czw 29 Mar, 2012
was79 napisał/a:
Bo on je struga z marchewki w kuchni
w świetle tych rewelacji chciałbym odwołać zamówienie was79 - Czw 29 Mar, 2012 Zanim to zrobisz, sprawdź, jaki będzie kolor bo moze trafisz na oryginałno name - Czw 29 Mar, 2012
Mick napisał/a:
W ofercie pojawiły się zawieszenia firm GAZ, PROTLUM oraz TEIN.
Ktos z Nich coś robi do CC ?
Nie chodzi mi o beton na tor ale coś co usztywni ale i pozwoli mi na wyrypyQukie - Czw 29 Mar, 2012 Tein robi stylowy aluminiowy otwieracz do butelek, ale czy pomoże Ci to w CC chvj wie faldzip - Czw 29 Mar, 2012
no name napisał/a:
Mick napisał/a:
W ofercie pojawiły się zawieszenia firm GAZ, PROTLUM oraz TEIN.
Ktos z Nich coś robi do CC ?
Nie chodzi mi o beton na tor ale coś co usztywni ale i pozwoli mi na wyrypy
a myslales moze na bilem B6? CHRZANEK - Czw 29 Mar, 2012 Do CC to wybór jest bardzo ograniczony:
1) Seria
2) Krosno PZM - tylko na tor!
3) Bill B6 (zazwyczaj ze springiem Eibach)
4) Bill gwintowany made in Uczniowska Street - dość porządany produkt.
5) Ohlins po Szymonie Lewandowskim
Chyba nic innego nie ma.no name - Śro 11 Kwi, 2012 Dziś ponownie odwiedził mnie Mick,
tym razem bez szelek ale też coś przywiózł
Polecam tego sprzedawce Kenet - Pią 13 Kwi, 2012 Polecam! Rasputin - Nie 15 Kwi, 2012 Polecam tego sprzedawcę!!! Towar jak i cena pierwsza klasa