M - Wto 29 Lis, 2011 Upraszam o spokój Bonczek - Wto 29 Lis, 2011 Luźna guma mi - Wto 29 Lis, 2011
M napisał/a:
Upraszam o spokój
+1
Proszę o natychmiastową zbastację!Jacek - Wto 29 Lis, 2011 Byłem na zakupach w mięsnym. Sklep mieści się obok starych zakładów mięsnych w Bytomiu które już nie funkcjonują od lat ale trochę mięsa jeszcze się po kątach pałęta i można tanio kupić.
Ale do sedna, Pani za mną poprosiła o 'dwa szczeniaki'....
Pomyślałem a jednak, ludzie z różnych części Warszawy mieli rację, jednak tu się je psy!!!
Ekspedientka wyszła na zaplecze, pękłem, nie wytrzymałem, pytam więc panią jakiej rasy te szczeniaki a ona na to: Nie to taka mrożonka dla psa
dziwki, plejstejszyn - w Bytomiu to się żyje!Jacek - Wto 29 Lis, 2011
teraz wiesz, dlaczego jak widzę na ulicy, taką śniadą mordę, to chętnie bym porzucał kulamiBart - Wto 29 Lis, 2011 heh, nieźle się dzieje się w tym Bytomiu. Mnie bardzo pozytywnie zaskakuje troska pracodawcy o swoją załogę - socjal na bodziato - umowa o pracę, dziwki, prasa z ojczyzyny, wspólne posiłki.
Przy stopie bezrobocia w tym mieście to naprawdę nie byle co Koto - Wto 29 Lis, 2011 Socjalu na takim poziomie często się nie spotyka, jak będą otwierali nową piekarnię to CV wyślę GeKo - Wto 29 Lis, 2011 dziwki, koks, fajerfox Jacek - Wto 29 Lis, 2011 elektrociepłownia
kubas - Wto 29 Lis, 2011 Fajne HDR-y Bart - Wto 29 Lis, 2011 u nas się na to mówi chmury Vlodarsky - Wto 29 Lis, 2011
Bart napisał/a:
u nas się na to mówi chmury
po tygodniu w Bydgoszczy zmienił byś zdanie !mi - Śro 30 Lis, 2011 ...bo da się zrobić hadeera, w którym zwiększenie rozpiętości ma uzasadnienie, nie debilne obrazki z golfami...Bonczek - Pon 05 Gru, 2011 Od 11.12.2011 Przewozy Regionalne udostępnią nowe połączenia z Bytomia