HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
pum - Śro 07 Wrz, 2011 spoko pum - Śro 07 Wrz, 2011 Trojan i Ciacho wpadająno name - Śro 07 Wrz, 2011 Ale tak razem, czy oddzielnie ?pum - Śro 07 Wrz, 2011 edit: przyjeżdżają pojeździć na kartach (2 oddzielnych) Anonymous - Śro 07 Wrz, 2011 a ja akurat mam jutro zapier***** w pracy i 830km do zrobienia po naszych pięknych drogach...fcuk!
Czekam na czasy no name - Śro 07 Wrz, 2011 Jak z kaskami, dalej tylko pełne ( uzębienie ) ?pum - Śro 07 Wrz, 2011 ja od razu mówię że będę jeździł na najsłabszym karcie, tor będzie nie nagumowany, opony stare, ważę 90kg i wiatr będzie mi wiał w twarz (ZAWSZE) !Anonymous - Śro 07 Wrz, 2011
pumfkp napisał/a:
ja od razu mówię że będę jeździł na najsłabszym karcie, tor będzie nie nagumowany, opony stare, ważę 90kg i wiatr będzie mi wiał w twarz (ZAWSZE) !
Miniac też tak mówił
no name napisał/a:
Jak z kaskami, dalej tylko pełne ( uzębienie ) ?
Kaski pełne... nie pozwolą Ci tak łatwo stracić wszystkich zębów Miniac - Śro 07 Wrz, 2011 Jadę dzisiaj na 20tą rozruszać zakwasy
Kaski mają pełne motocyklowe. Kominiarę trzeba mieć, bo jak nie to obowiązkowa od nich +10pln. Jeździsz Beetą to na pewno masz swoją no name - Śro 07 Wrz, 2011
AleX_R53 napisał/a:
wszystkich zębów
Najsampierw trzeba jeszcze wszystkie mieć
Miniac napisał/a:
Kaski mają
Kaski mam, pytam tylko czy dalej szczękowe trzebano name - Śro 07 Wrz, 2011
Miniac napisał/a:
Jeździsz Beetą to na pewno masz swoją
Jak osttnio łopate pakowałem to gdzieś posiałem kominiarkę Barejka - Śro 07 Wrz, 2011 Dzisiaj bylem na tym nowym torze, zapowaida sie dobrze, mialem pojezdzic lecz zaczelo kapac, mam nadzieje ze do konca tygodnia zdam relacje Stf - Czw 08 Wrz, 2011 Panowie to kto w końcu dzisiaj wpada? Zrobilicie rezerwację dla siebie? - Zrobić ? - na pewno będziecie ?pum - Czw 08 Wrz, 2011 dla mnie zrób - jestem na 100%Stf - Czw 08 Wrz, 2011 zrobiłem rezerwację na 7 osób.