ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
M - Pon 25 Sty, 2010 zapraszam, jak zwykle o 20.00 bedzie SRV
moze jakis turniej?
kiedys probowalismy ale chyba nie wyszło - lepiej wychodziły spontaniczne rozgrywki nieregulowane Janusz - Pon 25 Sty, 2010 ja się muszę uczyć... ej... mam na pieńku z jedna Pania dr. inzynier na uczelni a w sobotę u niej poprawkę ale i tak macie to gdzieś.... wiec na mnie możecie liczyć michool_vt - Pon 25 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
dr.
janusz na czym ty jestes?
jak nie zapomne to sie dzis dołączamJanusz - Pon 25 Sty, 2010
michool_vt napisał/a:
Janusz napisał/a:
dr.
janusz na czym ty jestes?
jak nie zapomne to sie dzis dołączam
no po "dr" nie miało być kropy... a o co chodzi?? zarządzanie zasobami ludzkimi kubas - Pon 25 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
zarządzanie zasobami ludzkimi
tempy członie jesteśmy w Polsce mówi się Human Resource Albo też Hjuman RisorsJanusz - Pon 25 Sty, 2010
kubas napisał/a:
tempy członie jesteśmy w Polsce mówi się Human Resource Albo też Hjuman Risors
a na obiad mówi się lunch tak?? jestes w PL mów po polsku a w samochodzie masz silentblocki kubas - Pon 25 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
kubas napisał/a:
tempy członie jesteśmy w Polsce mówi się Human Resource Albo też Hjuman Risors
a na obiad mówi się lunch tak?? jestes w PL mów po polsku a w samochodzie masz silentblocki
tak obiad to lunch ale tylko w warszafce
Możemy zrobić jakiś turniej wybierzemy 3 mapki, dust któryś, assault, italy/aztec ? I podzielimy się w miarę równo 4vs4 albo 5vs5 i możemy grać Po 10 run każda mapa.Michał - Pon 25 Sty, 2010 olejcie CS'a.
odpalta COD'a : modern warfare 2 na multiplayerku
Szczena opada, mówie powagakubas - Pon 25 Sty, 2010
Michał napisał/a:
olejcie CS'a.
Szczena opada, mówie powaga
nie każdemu pójdzie M - Pon 25 Sty, 2010 Zasysam dod2 nonsteam - jak wszystko ogarnę i bedzie OK to pykniemy też w to.wojtek - Pon 25 Sty, 2010 moge dzisiaj pyknąć o 20 w cs kubas - Pon 25 Sty, 2010 git mój kolega krwawy nie może się doczekać starcia z tobą wojtku M - Pon 25 Sty, 2010 dzisiaj 20.00
Kondziu będziesz?anjas - Pon 25 Sty, 2010
Michał napisał/a:
agri jak cholera!Janusz - Pon 25 Sty, 2010 z pewnością pójdzie na moim 1.0