M - Wto 08 Gru, 2009 z uno fire rasta - Wto 08 Gru, 2009 Uturbiony Zetec z Focusa rasta - Pią 11 Gru, 2009 Opel Calibra/Vectra
Uprzedzając pytania informuję, że dywaniki imitujące ryflowaną blachę nie są naszą robotą i nie posiadamy takowych w ofercie M - Pią 11 Gru, 2009 to są tacki na gryla z teskorasta - Pią 11 Gru, 2009
MoRToN - Pią 11 Gru, 2009 To majka kabryjo ? Bad-i - Pią 11 Gru, 2009
MoRToN napisał/a:
To majka kabryjo ?
kolorystycznie pasuje, ale to zegary od Talona lub Eclipsa rasta - Pią 11 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
kolorystycznie pasuje, ale to zegary od Talona lub Eclipsa
Bingo
Dla zainteresowanych więcej fotek znajduje się tu - http://www.08pss.fora.pl/...custom,238.htmlBad-i - Pią 11 Gru, 2009 wiem bo takim jezdzilem, moim zdaniem byl to najlepiej dopasowany kokpit dla kierowcy z wszystkich samochodow jakimi jezdzilem. Najlepszy byl podłokietnik i lewarek od biegów rasta - Pią 11 Gru, 2009 Też uważam, że deska jest świetna, a biorąc pod uwagę jej wiek to już normalnie
GeKo - Pią 11 Gru, 2009 ten bordo to imho jakaś porażka.rasta - Pią 11 Gru, 2009 To imcho mega zajebisty kolor! Idealne połączenie z czarnym tylko trzeba na żywo zobaczyć, z fotami tak jest, że gówno oddają z rzeczywistości M - Pią 11 Gru, 2009
rasta napisał/a:
To imcho mega zajebisty kolor! Idealne połączenie z czarnym tylko trzeba na żywo zobaczyć, z fotami tak jest, że gówno oddają z rzeczywistości
Miniac - Pią 11 Gru, 2009 Jak ktoś miał takie wnętrze jak ja miałem w swoim seryjnie to myślę, że z tym flokiem strzal w 10!
btw.. "buderlik" (łącznie z podsufitką i zasłonkami) tak się spodobał jednemu klientowi, że wymienił się na czarną skórę.. wiedział co dobre! rasta - Sob 12 Gru, 2009 Ale z Was tępe huje - nie znacie się