troche mnie to wszystko śmieszy w odniesieniu do kilku innych tematów gdzie pany macie najwięcej do powiedzenia w sprawach potrąconych dziewczyn na przejściach albo innnych właśnie takich historii.
a tu proszę ... bo nie widać nic czy jedzie coś z naprzeciwka dobre
Dziękuje za opinie i oświadczam, ze czuje się nią urażony, bo nie odzywałem się ani słowem w żadnym temacie o potrąconych dziewczynach i innych właśnie takich historiach. Oczekuje kwiatów i przeprosin, w innym wypadku będę zmuszony wyzwać Cie na pojedynek.fydi - Pon 21 Gru, 2009
Loko napisał/a:
wyzwać Cie na pojedynek.
może najbliższe Tychy? czy nadal szukasz wymówek? Jacek - Wto 22 Gru, 2009
Loko napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
troche mnie to wszystko śmieszy w odniesieniu do kilku innych tematów gdzie pany macie najwięcej do powiedzenia w sprawach potrąconych dziewczyn na przejściach albo innnych właśnie takich historii.
a tu proszę ... bo nie widać nic czy jedzie coś z naprzeciwka dobre
Dziękuje za opinie i oświadczam, ze czuje się nią urażony, bo nie odzywałem się ani słowem w żadnym temacie o potrąconych dziewczynach i innych właśnie takich historiach. Oczekuje kwiatów i przeprosin, w innym wypadku będę zmuszony wyzwać Cie na pojedynek.
masz racje na perłowo raz robię Loko - Wto 22 Gru, 2009 Marek23 - Wto 22 Gru, 2009 Ja po pierwszych porannych jazdach po sniegu 106. Konwersant Vlodarsky - Wto 22 Gru, 2009 no i bym poprzestawiał drzewa na mojej wsi wczoraj uffff a na prawym kilka butelek jasnozłocistego trunku by się zbiło.Janusz - Wto 22 Gru, 2009
jacek czajka napisał/a:
masz racje na perłowo raz robię
Te a ja to co?? pierwszy naświetliłem bledną "żaluzje" Jacek - Wto 22 Gru, 2009
Vlodarsky napisał/a:
no i bym poprzestawiał drzewa na mojej wsi wczoraj uffff a na prawym kilka butelek jasnozłocistego trunku by się zbiło.
hehe
widzę, że nie tylko ja w identyczny sposób wracam do domu.
kurde tylko te kilka browarów wieczorem to już alkoholizm martin.h - Wto 22 Gru, 2009
jacek czajka napisał/a:
kurde tylko te kilka browarów wieczorem to już alkoholizm
A tam alkoholizm Loko - Wto 22 Gru, 2009
Marek23 napisał/a:
Ja po pierwszych porannych jazdach po sniegu 106. Konwersant
Jak oceniasz frigo na śniegu?kamil - Wto 22 Gru, 2009 frigo, przeciętne opony, sam je mam i lepsze były jak miały 1 sezon, ale teraz tez dają jakoś rade.Vlodarsky - Wto 22 Gru, 2009
jacek czajka napisał/a:
hehe
widzę, że nie tylko ja w identyczny sposób wracam do domu.
kurde tylko te kilka browarów wieczorem to już alkoholizm
to były różne piwa - kupiłem je mojemu bratu szukałem wynalazków jak piwo miodowe itd... tłumacze się ale ja tych piw nie piłem kamil - Wto 22 Gru, 2009 piwo Ciechan, Ciechan Miodowe, polecam.Jacek - Wto 22 Gru, 2009
kamil_wrc napisał/a:
piwo Ciechan, Ciechan Miodowe, polecam.
a i owszem, dobrze kopie Vlodarsky - Wto 22 Gru, 2009