To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

zefir - Śro 03 Lut, 2016

Dla mnie jedynie pozostanie optymalizacja tego cuda, chca by dzialalo to w 1080p plus 60fps. PS4 ma mozliwosci sprzetowe zeby to tak dzialalo, ale xOne?

Dla mnie gierka opor zajebista :)

was79 - Śro 03 Lut, 2016

Xone raczej nie
Cytat:
The key thing we wanted to do is achieve 60fps on both platforms," Dirt Rally's director Paul Coleman told Eurogamer. "We'll achieve that on PS4 at 1080p, and on Xbox One we're going to look to dynamically switch between 900p and 1080p, depending on how intensive the conditions are. I don't want to blanket say that Xbox One is 900 - we're trying to refine this, and there's a few more optimisations we can do along the way. The key thing is getting that 60 frames - a simulation like Dirt Rally works best when that frame-rate is consistent and steady."

zefir - Śro 03 Lut, 2016

Zapowiedz developera byla na taka rozdziałke, dlatego jestem ciekaw co bedzie na premierze :)

btw. ostatnio wrocilem do project cars, zajebista gra, zaluje ze nie mam miejsca na kiere i fotel :(

DeeS - Śro 03 Lut, 2016

Ja specjalnie nie kupuje kiery bo jak siąde to już nic nie zrobię . Ani mieszkania nie kupie , do pracy przestane chodzić . No generalnie EV - :)
PiTT - Nie 07 Lut, 2016

mialem project cars na ps4
odpalilem teraz na ona
nie wiem w czym rzecz, ale na ps4 na padzie nie da sie jezdzic... no karwa nie da
na one spokojnie na padzie da sie ogarniac

zefir - Nie 07 Lut, 2016

ja musialem na ps4 zmienic ustawienia czułości.
PiTT - Nie 07 Lut, 2016

zmienialem zgodnie z podpowiedziami na wielu forach... troche poprawialo, ale nadal slabo
anjas - Nie 07 Lut, 2016

PiTT napisał/a:
mialem project cars na ps4
odpalilem teraz na ona
nie wiem w czym rzecz, ale na ps4 na padzie nie da sie jezdzic... no karwa nie da
na one spokojnie na padzie da sie ogarniac

+500
fifa, strzelanki - lepiej na PS4
samochodówki - bez porównania lepiej na Xone
Też nie wiem o co chodzi.

PiTT - Nie 07 Lut, 2016

no ps4 mi zupelnie po podszedl
fakt, jest spotify
serwer multimediow znalazlem tez w x'ie :)
co z tego jak nowych kodekow i tak nie ma ani w ps4 ani x'one i wiekszosc filmow jest bez dzwieku...
co mnie nieco zdenerwowalo to fakt ze chcialem odpalic prze serwer multimediow na ps4 film nagrany kamera sony, komunikat ze nie ma kodeka... wtf? rozumiem ze xbox by nie chcial odtworzyc, ale ze ps4 nie ma kodekow :/

alphaOne - Nie 07 Lut, 2016

z ciekawostek - Need For Speed na PS4 nie obsługuje kierownicy - przeżyłem lekkie zaskoczenie wczoraj.
was79 - Nie 07 Lut, 2016

Przecież to 100% arcade. Ostatnimi nfs na kiere była seria shift.
alphaOne - Nie 07 Lut, 2016

To że to arcade to widzę ale mimo wszystko :)
PiTT - Nie 07 Lut, 2016

dla mnie playstation przestalo istniec
raczej nie wroce do niego, za to kolejnego xboxa pewnie kupie :)

siema - Nie 07 Lut, 2016

Ja osobiście poczekam na streaming gier prosto z sieci. Przy wystarczająco szybkim łączu internetowym kupowanie kolejnych konsoli, które w kwestii obsługi multimediów (wspomniane przez Pitta kodeki) są bardziej ułomne niż mój dekoder DVB-T (za 90zł) jest bez sensu.
Qukie - Pon 08 Lut, 2016

Nie no halo, kto kupuje konsolę, żeby ogarniać serwery multimediów, spotify czy inne tym podobne :/