logi g920 pasuje do x'ona i peceta
logi g29 do ps4 i pc
sam sie zastanawiam nad tym logi, chociaz sporo dobrego slyszalem o thrustmasterze t300
No mega fajne ale cena tez jest dobra alphaOne - Sob 02 Sty, 2016 a jak wyglada sytuacja z tymi Thrustmasterami? bo czeka mnie wymiana na cos pasujacego do PS4anjas - Sob 02 Sty, 2016 Jeśli ktoś chce Fallouta na PS4 (Jakarti?) to zapraszam PiTT - Sob 02 Sty, 2016
alphaOne napisał/a:
a jak wyglada sytuacja z tymi Thrustmasterami? bo czeka mnie wymiana na cos pasujacego do PS4
poczytalem troche i generalnie podobno thrustmaster ma lepszy mechanizm, ale zdarzaja sie awarie
logi g29 jest bezawaryjny i wg mnie lepiej wykonany bo porownywalem obie w sklepie
do Thrustmastera trzeba od razu dokupic lepsze pedaly bo te z zestawu sa podobno tragiczne
za to te w logi sa git, ale trzeba dokupic skrzynie biegow bo jej nie ma w zestawie, sa tylko lopatki przy kierownicy
jakbym kupowal to raczej logi g29 by wjechaloAlexxx - Sob 02 Sty, 2016 Ja ide w G29...Jakarti - Nie 03 Sty, 2016 no ja biere Anjas
pisz ile i kiedys wieczorem podjade
w fifu jest progres chyba, utrzymalem sie w 4 tej anjas - Nie 03 Sty, 2016 patrząc na ceny używek na allegro myślę, że 140 będzie OK, bo taniej nie znalazłem. Wpadaj kiedy Ci pasuje Chyba, że do centrum masz bliżej / wygodniej to mogę zabrać do pracy.zefir - Nie 03 Sty, 2016 kurde a ja po 3 dniach grania moge pochwalic NFS, na poczatku zupelnie do niego zle podszedlem ale za dobry obecny prajsik w PSN plus poprawili kilka rzeczy z pierwszego dnia premiery. Np. wkurzajacy telefon i glupie AI przeciwnika.
Model jazdy jest jaki jest, ale drift po gorkach jest zajebisty!
Mam 3 auta do driftu i generalnie fun jest prze ogromny
Dlubanie furek tez dodaje uroku jak ktos lubil Underground.
Generalnie z jednej strony model jazdy i fizyka gra to jakis zart,
ale z drugiej strony zrobil zajebisty balans miedzy zabawa a klimatem NFS.bob.dsk - Nie 03 Sty, 2016 G920 + Forza 6 = 5h wyjęte z niedzieli ! Sztos Alexxx - Nie 03 Sty, 2016 Zefir +1Chloru - Śro 06 Sty, 2016 Zamienię Fallout 4 (PS4) na cokolwiek. Może być Octa RS. zefir - Czw 07 Sty, 2016 a nie chcesz wymienic na gotowke?
PiTT - Czw 07 Sty, 2016
Chloru napisał/a:
Zamienię Fallout 4 (PS4) na cokolwiek. Może być Octa RS.
a może na takiego cukiereczka?
http://allegro.pl/skoda-o...5901258259.htmlChloru - Czw 07 Sty, 2016 PiTT, biere. Kiedy podjedziesz się wymienić? PiTT - Czw 07 Sty, 2016 jak aku podladuje bo mi od lampek cala energia uciekla