To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moto nowości, plotki, ploteczki

NBL - Czw 27 Wrz, 2012

brakuje przycisku jeszcze

Rallye drive
miasto drive
dzielnia drive
wiocha drive
tato kupe drive :rotfl:

przeca tak nafaszerowane auto elektroinka, guzikami, neonami, obszyciami przypomina mi choinkę ..
wiochę i tandetną szmirę...

najlepiej to niech zrobią jeszcze z mercedesa jakiegoś 5d RS albo coś xD
jak mnie to śmieszy...

ale zarazem płakać się chce .. bo w złym kierunku to wszytko idzie ;(

a co powiecie o GOLFINIE 7 GTi ?

http://www.vwgolf.pl/2012/09/27/nowy-golf-gti-7/

PiTT - Czw 27 Wrz, 2012

co to za pomysł z dupy żeby były 2 wersje 220 i 230 KM xD
rozumiem 200 i 230 bo jest różnica
okaże się że obie wersje remapuje się na identyczne 260KM :)
+10KM to seryjne 5 miałby gratisowo

Koto - Czw 27 Wrz, 2012

220 konne GTI rozpędzi się do setki w 6,6s, prędkość maksymalna wyniesie 247km/h. Wersja mocniejsza osiągnie setkę juz po 6,5s, a jego prędkość maksymalna to 250km/h.
:lol2:

GeKo - Czw 27 Wrz, 2012

Zahejetuje!!!, dalej pedalska krata, kierownica spłaszcozna jak w wieśtuningu, bo ze sportem to ona nie ma za wiele wspólnego ( w sensie to nie bolid F1 czy szuflada ze kiera musi być spłaszczona)
biegi dalej sie przerzuca w debilny sposób w górę do przodu na doł do tyłu :wall:
I do tego system uruchamiający hamulce po uderzeniu w 1 przeszkodę :wall:

A tak ogólnie to super że lżejszy od poprzednia, pewnie szybszy i o ile modowalność pozostanie na poziomie poprzednich to bedzie dalej mial swoich zwolenników.

Tak przyjąłbym takiego Golfa :D jara mnie DSG

PiTT - Czw 27 Wrz, 2012

geko, z tymi biegami faktycznie na początku dziwnie, ale szybko się przyzwyczajasz
zresztą skrzynie audi mają identyczny układ, do przodu bieg w górę, do tyłu bieg w dół
rewolucji w 7 nie wiedzę, jeśli chodzi o środek to różnica była pomiędzy 5 a 6 a tutaj mamy w zasadzie tak samo jak w 6
jak ktoś zapodał sobie do 6-ki lampy na tył z R-ki to zrobił wszystko co warto by było wizualnie zrobić z gti

B-Rey - Czw 27 Wrz, 2012

PiTT, minie osobiście wnętrze 6'tki nie odpowiadało. W 7'ce jest w porządku ale kierownica z dupy ( nawet w GTI).

Jak Renault nie pójdzie swoją drogą i zdupi nowe Megane RS tak jak Clio to z bólem będę musiał zmienić swój pogląd, że najlepszy hot hatch to Megane RS i przerzucić się na Golfa. ;(

rasta - Czw 27 Wrz, 2012

AleX_R53 napisał/a:
Z RastO oglądaliśmy nowe Clio na "Wyścigu Mydelniczek REd Bull'a". Na żywo prezentuje się względnie OK ale faktem jest, że szału nie robi dupy nie urywa

Za to stojąca obok Megane R.S.... chyba nawet ja bym się przekonał do francuza

Potwierdzam, Klio qupa, ale czarna Megan RS z Recaro w środku - Szok Tato Kupę xD

GeKo - Czw 27 Wrz, 2012

PiTT, Do ruchania brzydkich bab też pewnie można sie przyzwyczaić, ale to wbrew logice. Gdy hamujesz grubo to sama ręka idzie w przóda a nie do tyłu. Serio nie wiem jaki debil to wymyślił. To powino być programowalne i do wyboru przez użytkownika.
PiTT - Czw 27 Wrz, 2012

ale to tylko szybszy hatch a nie rajdowka... kaman...
dsg z takim ukladem biegow daje rade i nie ma co dyskutowac :)

michool_vt - Pią 28 Wrz, 2012

lancia thema :rotfl:

:crazy:
w sumie to troche to smutne

NBL - Pią 28 Wrz, 2012

już jest bardzo podobne auto... tzn już dawno było :)
M - Pią 28 Wrz, 2012

Globalizm :)
Ze znaczkiem lancii wygląda jak gówno

Michał - Pią 28 Wrz, 2012

pięknie wygląda !! kochałbym
Shymek - Pią 28 Wrz, 2012

Profi gleba by: VW Golf 7 GTI

Anonymous - Pią 28 Wrz, 2012

Shymek, profi było na poprzedniej stronie, tutaj jest już słabo :>