nie on pierwszy i ostatni - tak tez przeciez bylo z felgami wieska ingrama na wisle'10
Byłem tam wtedy - a nie okazało się, że to jednak nie były fele od Clio ? ten niebieski tak ?
pamietam... dostalem od Ciebie pysznego kabanosa
tak o niebieskiego chodzi i byc moze bylo jak piszesz Vlodarsky - Śro 25 Kwi, 2012 Tam się rozstaw kół nie zgadzał z homo i przez to i my staliśmy na BK2 jak barany oczekując..Przem_106 - Śro 25 Kwi, 2012 Tak jak piszecie. Ingram miał chyba felgi od Laguny.
Swoją drogą, to Rysiek Kiewrel, obsługiwany przez Ingrama chyba przesadnie boi się BK2 i felg http://rajdowypuchar.pl/p...?photo_id=23306
Tyle, ze Ryskowi bedzie cięzko trafic na BK2 GeKo - Śro 25 Kwi, 2012
Vlodarsky napisał/a:
106 napisał/a:
nie on pierwszy i ostatni - tak tez przeciez bylo z felgami wieska ingrama na wisle'10
Byłem tam wtedy - a nie okazało się, że to jednak nie były fele od Clio ? ten niebieski tak ?
chyba od Lagunyrundi - Czw 26 Kwi, 2012
GeKo napisał/a:
rundi napisał/a:
Jakieś dziwne 198
tzn.? Ja tam słyszałem dawno temu że tam właśnie tyle było wcześniej, ale to plotki
W 2010 było niecałe 170. Na zeszłoroczną Barbórkę było 209 ale tylko jeden dzień
Na dzień dzisiejszy jest coś nie tak bo auto nie jedzie jak powinno , całkowicie nie ma wolnych obrotów ale przed Mazowieckim nie ma czasu na zajęcie się tym więc jeszcze ten rajd na przejechanie a potem trzeba będzie się tym zająć.Anonymous - Czw 26 Kwi, 2012 czegoś nie rozumiem-seryjne koło zamachowe w CTR jest niezgodne z enkową homo??kurna o co biega??GeKo - Czw 26 Kwi, 2012 rabarbar, w 2004r były zmiany w CTR i w wersja 04 ma lżejsze koło zamachowe. Rozumiem że Scheffler jechał wersją 02r. Stąd problem. Oprócz tego, tam jeszcze jakieś inne zmiany modelowe były, ale juz nie pamiętam co.GeKo - Czw 26 Kwi, 2012 rundi, a AFR macie pomierzony chociaż?faldzip - Czw 26 Kwi, 2012
rabarbar napisał/a:
czegoś nie rozumiem-seryjne koło zamachowe w CTR jest niezgodne z enkową homo??kurna o co biega??
mimo wyjasnienia by GeKo - nadal jest to dla mnie niezrozumiale Bad-i - Czw 26 Kwi, 2012 Co za kur...... Wydłużyli termin zgłoszeń na mazowiecki, gdybym to wiedział to nie ryzykowalbym straty 650 plnGeKo - Czw 26 Kwi, 2012 faldzip, To tak jakbyś się zgłosił swoim saxo, a homologacje podstawił od nowszego typu, wylatujesz wtedy za lampy. To mega uproszczony przyklad bo nie wiem czy sie te homo różnią, ale mniej więcej o to chodzi.Mick - Czw 26 Kwi, 2012 inna rzecz to inne światła w wersji z 2004 roku i inny zderzak z przodu - za co też moga uwalić na BK2
a i oczywiście lampy tylne faldzip - Czw 26 Kwi, 2012 GeKo, a, okej, bo myslalem, ze jest jedna homo, ale to w takim razie blad kierowcy, ze nie ta homo przyniosl?ade - Czw 26 Kwi, 2012
GeKo napisał/a:
106 napisał/a:
freeman na mniej wiecej Nkowych gratach tych 200 nie osiagnal.
Bo Free miał jakieś 25% kompletu Nkowych gratów, a one tylko w komplecie zgrane razem dają wynik.
1 Nkowy wałek nic nie wnosi.
Clio Po dzikowe i po Jackowe miało 191KM i prawie 220Nm z tego 200Nm od 4500obr, a bylo na seryjnych wałkach. Jedyna różnica to brak kata.
teraz ma chyba więcej z tego co kojażeGeKo - Czw 26 Kwi, 2012 ade, Ostatni wykres jaki Michool pokazał był na 191KM to było po remoncie jak sie zerwał rozrząd. A przed było 186KM czyli również bardzo dobry wynik.
faldzip napisał/a:
ale to w takim razie blad kierowcy, ze nie ta homo przyniosl?
Ja nawet nie wiem którą wersją jechał, ale zakładam że 02 na tych brzydkich światłach a nie na soczewkowych. Bo inaczej nie widzę powodu dla którego miałby wylecieć.
Generalnie dyskwalifikacja za światła itp rzeczy to wg mnie bzdura. Równie dobrze mogliśmy oprotestować Szeje na Magurskim bo miał kratkę wlotu powietrza od zwykłej wersji a nie od sporta, tylko po co? Nie o to w tym sporcie chodzi.