Mowa oczywiście o kierowcyrasta - Nie 26 Sie, 2012 Nie o aucie, nie widziałes foto?
Dobrze, ze nikomu się nic nie stało.
Stf, w Wawie sucho i ciepło wiec jest "chyba" szansa, że już nie będzie padać.no name - Nie 26 Sie, 2012
rasta napisał/a:
Nie o aucie, nie widziałes foto?
Widziałem, dlatego spytałem dla potwierdzenia Kenet - Nie 26 Sie, 2012
roj napisał/a:
a poważnie to współczuję, za wst przesuną Ci kasę na nast. eliminację czy przepadło?
na czym chciałeś jeździć w deszczu? r1r?
Nie ma już następnej eliminacji, tzn. jest Poznań ale to już mam opłacone.
Wziąłem Federale trochę dojechane, na nich chciałem jeździć. Ale jakby by padało to pewnie nie chciałoby mi się moknąć i jechałbym na R1R. Nie wiem, cieżko powiedzieć, warunki na miejscu by decydowały.pum - Nie 26 Sie, 2012 Stf jest karwa kotem! GRATULACJE roj - Nie 26 Sie, 2012
pum napisał/a:
Stf jest karwa kotem! GRATULACJE
co tam co tam co tam??? Stf - Nie 26 Sie, 2012 dotarłem. generalnie niezły wynik ale jest trochę niesmaku. wiadomo - chmury więc wszyscy spięte poślady ze mną na czele - zapisałem się do szybkiej grupy. deszcz wisiał w powietrzu - pomimo tego ustalono, że pierwsza sesja jest treningowa i nie liczona do klasyfikacji. Przejechaliśmy ją i: 1. Ivan, 2. Sandał, 3. Ja 4. Bunch (Yogiemu coś fotokomórki popiepszyły pomiar).
Pierwsza sesja pomiaru właściwego a tu Sandał z Bunchem lecą w wolniejszej grupie coby zdążyć przed deszczem Sandał 2:06,6, Bunch - zaczął kręcić kosmosy i skończył na 2:02. Koniec przejazdu wolnej grupy i zaczęło kapać. Już na 1 kółku rozgrzewkowym musiałem używać wycieraczek - ale na razie kropiło. Używałem Trackmastera (który w treningowym pokrył się z czasem z fotokomórki co do 0,05s) więc miałem obraz w kabinie na bieżąco - a startowałem znając czasy osób z wcześniejszej grupy. Pierwsze kółko 2:07,0. W drugim już zaczęło mocniej kapać ale udało się zdjąć jeszcze sekundę - i to by było na tyle. W następnym kółku dzwon. Wstrzymana impreza i mocniejszy deszcz. 2 sesję odpuściłem - organizatorzy zdecydowali się otworzyć jedną szykanę - na tej na której nie wyrobił cif . w 3 sesji zrobiłem pomiar dla funu lecąc driftem. Inni też się nie poprawili. Myślę, że gdyby było sucho do końca zdjąłbym może z sekundę, 1,5. Jednak czas Buncha jak dla mnie koksik. Teraz znowu widzę, że sesja treningowa została wzięta pod uwagę...
Ostatecznie 2 w klasie i 4 w generalce.
rasta - Nie 26 Sie, 2012 A na Real Race byłeś?Stf - Nie 26 Sie, 2012 Nie. coś 5 czy 6 osób się zgłosiło tylko więc poleciałem do domu.
Muszę przyznać, że Trackmaster i splitowanie toru jest kox ! Jaram się tym strasznie - tylko dokładniejszy gps zew. potrzeba ale ta aplikacja i live timing w niej jest kozak.roj - Nie 26 Sie, 2012 Gratulacje!! łonbordy jakieś som?
btw. mało fur chyba jak na WST?rasta - Nie 26 Sie, 2012 Jakbyś lookną na to co wkleił Stf to byś wiedział - 19 sklasyfikowano.Stf - Nie 26 Sie, 2012 Onboardów nie ma. Telefon wykorzystuję teraz jako integralną część strategiczną przejazdów roj - Nie 26 Sie, 2012
Cytat:
Jakbyś lookną na to co wkleił Stf to byś wiedział - 19 sklasyfikowano.
dzięki Szerloku, otworzyłeś mi oczy..
jakbyś luknął na to co napisałem to byś weidział, że nie pytałem o to ile było fur sklasyfikowanych.M - Nie 26 Sie, 2012
Stf napisał/a:
Onboardów nie ma. Telefon wykorzystuję teraz jako integralną część strategiczną przejazdów
Nie da rady nagrywać i mierzyć na raz? rasta - Nie 26 Sie, 2012
roj napisał/a:
dzięki Szerloku, otworzyłeś mi oczy..
jakbyś luknął na to co napisałem to byś weidział, że nie pytałem o to ile było fur sklasyfikowanych.
Co interesuje cie ile było lawet i samochodów obsługi?
M napisał/a:
Nie da rady nagrywać i mierzyć na raz?
Nie da, chyba, że masz Go pro albo coś w ten deseń