kamil - Pon 27 Lut, 2012 hahhahaha, dobre, a teraz ić zjeść kolacje Maciusiowy - Pon 27 Lut, 2012
kamil napisał/a:
teraz ić zjeść kolacje
zjadłem, dziekuję Mick - Pon 27 Lut, 2012 napisałem dziś do dostawcy, co z przewodami i poduchą...
kołnierz będę miał w środę
i do tego kask dla Roja też będzie w środę Przem_106 - Pon 27 Lut, 2012 Mick, jak tam przełożenie? Działasz coś?Mick - Śro 29 Lut, 2012 Bacci Romano nawet łaskawie odpowiada na maile co prawda z opóźnieniem ale to zawsze odpowiedź, a nie jak Panowie z EBC...
Dzisiaj poprzychodziło trochę fajnego stuff-u niebawem dotrą do klientów Mick - Śro 28 Mar, 2012 Już jakiś czas nie aktualizowałem, ale mogę napisać, że zostało zrealizowane duże zamówienie na HANSy, klienci bardzo zadowoleni
W ofercie pojawiły się zawieszenia firm GAZ, PROTLUM oraz TEIN.
Również produkty firmy SABELT.
Niestety w dalszym ciągu na stronie brakuje sklepu.. ale mam nadzieję, że niebawem pojawi się bardzo fajna wersja mojej strony.
Oczywiście zachęcam do kontaktu w sprawach związanych z akcesoriami motorsportowymi - gwarancja najniższej ceny Anonymous - Śro 28 Mar, 2012 no to MAILowo poszło kamil - Śro 28 Mar, 2012 poszukaj czy coś z GAZa do A6 dla Pitta bo szuka zawiasuMick - Śro 28 Mar, 2012 wiem, że szuka ale lepiej dla niego jakby zostawił serie i nie denerwował więcej Ewy kamil - Śro 28 Mar, 2012 hehe, jak mu pomysł wpadnie do głowy to nie ma przebacz PiTT - Czw 29 Mar, 2012
kamil napisał/a:
hehe, jak mu pomysł wpadnie do głowy to nie ma przebacz
żebym zaraz czegoś nie wymyślił...
wpadam dzisiaj z browarem, więc umyj dupę!Bart - Czw 29 Mar, 2012
PiTT napisał/a:
wpadam dzisiaj z browarem, więc umyj dupę!
ja szczerze mówiąc wolę pić z kufla Jacek - Czw 29 Mar, 2012 Anonymous - Czw 29 Mar, 2012 zefir - Czw 29 Mar, 2012 ja tez chyba troche inaczej rozkminiam picie browarka