ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
M - Nie 24 Sty, 2010 Dziękujemy i zapraszamy ponownie! Ryba - Nie 24 Sty, 2010
eM napisał/a:
Dziękujemy i zapraszamy ponownie!
Nie no, po tym banie to strzelam foha w chu.j
M - Nie 24 Sty, 2010 wojtek - Nie 24 Sty, 2010 a ogarneliście, że pisze się ingame wciskając "y"?
dzisiaj niestety nie mogłem dołączyć - sesja Janusz - Pon 25 Sty, 2010
wojtek napisał/a:
a ogarneliście, że pisze się ingame wciskając "y"?
dzisiaj niestety nie mogłem dołączyć - sesja
przecież wszyscy tego ozywają a jak wciśniesz u to piszesz tylko do swojej druzyny
ja miałem mikrofon wyjątkowo wczoraj ale nikt mnie nie słyszał M - Pon 25 Sty, 2010 bo wybrałeś zły otwór
Troche mnie męczą juz te mapy a was?
Musmy poszukac innych map ale nie aimowych tylko pełnych.
Kto by był chętny na doda 2?
Kondziu? moze bys raczył w końcu? Janusz - Pon 25 Sty, 2010 karwa eM ja nawet tych map nie ogarniam dopiero co rozpoznaje 2
otwór był dobry w skype działało a co do respa... to pare dni temu sam mi zaserowałes takiego jak gralismy na jednej planszy ja Ty i strick i tez nie wiedziałem ze tak nie wolno ale potem widziałem te liczne komunikaty Anonymous - Pon 25 Sty, 2010 Jak z eMememe gralismy 1vs.1 to czesto bylo tak ze kto pierwszy strzelił ten wygrywał , O strick - Pon 25 Sty, 2010 Ja proponuje szukac unreal tournamenta Janusz - Pon 25 Sty, 2010 szkoda ze nie ma łatki z teksturami postaci z Kapitana bomby to by było coś 206 Gti - Pon 25 Sty, 2010 Ja jestem zwolennikiem Pure CS. To jest gra - wszelkie mody - psują grę.M - Pon 25 Sty, 2010 Rozumiem, a mod ze gramy agentami mosadu podobałby Ci się?
Janusz - Pon 25 Sty, 2010
206 Gti napisał/a:
wszelkie mody - psują grę.
grę moze tak, ale zabawę niekoniecznie kubas - Pon 25 Sty, 2010 dziś poniedziałek trzeba grać !
ostatnio dobre ekipa była
em
bartli
strick
wojtek
206 gti
griffin
janusz
fydi
kubas
krwawy
I nawalamy 5vs5 !206 Gti - Pon 25 Sty, 2010
eM napisał/a:
Rozumiem, a mod ze gramy agentami mosadu podobałby Ci się?