200mm ???Qukie - Sob 25 Cze, 2011 Black box 203mm, przyznaj, że specjalnie go wcześniej umyłeś Janusz - Sob 25 Cze, 2011
Cytat:
Black box 203mm, przyznaj, że specjalnie go wcześniej umyłeś
nie, takiego czystego wyciągnął z błota kubas - Sob 25 Cze, 2011 Fiu fiu na bogato widzę bizon że się skacze sie pływa bizon - Sob 25 Cze, 2011 Vlodarsky, kubas, grazie
CHRZANEK napisał/a:
Bizon, co to za hebel z przodu ???
200mm ???
Qukie napisał/a:
Black box 203mm
ta jest, bardzo zacny hebel
Qukie napisał/a:
przyznaj, że specjalnie go wcześniej umyłeś
godzine wczesniej bylo oberwanie chmury, a mnie sie zapomnialo plandeko przykryc po przyjezdzie do pracy, to sie umyl
a teraz jest plan na to
a pozniej sie zalozy to http://allegro.pl/hamulec...1676713457.htmlPrzem_106 - Sob 25 Cze, 2011 O Karwa. Proponuje załozyc nowy dział Pimp my Rower.Janusz - Nie 26 Cze, 2011
Przem_106 napisał/a:
O Karwa. Proponuje załozyc nowy dział Pimp my Rower.
hehe, mój znajomy jak kupił jakiś rower do DH na promocji gdzie zamiast 10klpn kosztował 6kpln.. to potem przez dwa miesiące jeszcze mu części przychodziły
żeby była jasność nie chodzi o to ze się psuły, tylko ze w sumie po dwóch miesiacach to mało co z tego roweru który kupił zostało, tyle modów...Yarko - Nie 26 Cze, 2011
Janusz napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
O Karwa. Proponuje załozyc nowy dział Pimp my Rower.
hehe, mój znajomy jak kupił jakiś rower do DH na promocji gdzie zamiast 10klpn kosztował 6kpln.. to potem przez dwa miesiące jeszcze mu części przychodziły
żeby była jasność nie chodzi o to ze się psuły, tylko ze w sumie po dwóch miesiacach to mało co z tego roweru który kupił zostało, tyle modów...
a i tak klepnąłeś go na składaku bizon - Nie 26 Cze, 2011
Przem_106 napisał/a:
Proponuje załozyc nowy dział Pimp my Rower.
poskladanie tamtego parcha zajelo mi w sumie pare lat i 4 inne modele rowerow, az skonczylem na tym
teraz czas na gotowca, bo jest w dobrej cenie, o ile kolezanka wezmie mojego Janusz - Nie 26 Cze, 2011
Yarko napisał/a:
a i tak klepnąłeś go na składaku
niestety... nie miałem okazji
choć podejrzewam ze raczej ziom ma sprzęt topowy, ale w sumie to on od tego roweru zaczął przygodę z DH, wiec pewnie duuuuuuuzo przed nim.
oczywiscie ja nigdy nawte nie siedizałem na DH, ale przypuszczam ze tam driver jednak gra główne skrzypce bardziej niż w furze... choć oczywiście sprzęt się tez bardzo liczy...bizon - Nie 26 Cze, 2011 oba skladniki sa bardzo wazne, bez dobrego sprzetu nie pojedziesz pewnych partii, bez dobrego drajwera najlepsza rama ci nie pomoze.tomecki - Nie 26 Cze, 2011 chwalę się moim nowym ścigiem:
ma troche z utegry, trochę ze 105ki, trochę z xt plus koła Aksium Race, szybko leci Anonymous - Nie 26 Cze, 2011 jak czytam ten temat to łapie mnie zajawka na jakiś lepszy rower , wchodzę na allegro patrze na rowery i ich ceny i zajawka przechodzibizon - Nie 26 Cze, 2011
ma troche z utegry, trochę ze 105ki, trochę z xt plus koła Aksium Race, szybko leci
tym to mozna dystanse robic
my dzis tez troche pocisnelismy http://www.trimbleoutdoors.com/ViewTrip/1181081
i zaliczylismy dobry zjazd, taki w sam raz na zawody jozekrj - Pon 27 Cze, 2011 tomecki, fajny szkoda ze nie ss