śruby magic camber do clio to koszt 100 zł, ja będę niedługo kupował to mogę zamówić i dla Ciebie
a nie 170?? nie potrzebuje tych śrub, zrobię sobie amatorkę rozwiert, ale na podkładki do tyłu bym reflektował:)Yarko - Nie 20 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
Yarko napisał/a:
śruby magic camber do clio to koszt 100 zł, ja będę niedługo kupował to mogę zamówić i dla Ciebie
a nie 170?? nie potrzebuje tych śrub, zrobię sobie amatorkę rozwiert, ale na podkładki do tyłu bym reflektował:)
pytałem tydzień temu w ASKO i powiedzieli 100 zł więc po co tak rzeźbić ? 100 zł to nie pieniądz, nie ma sensu psuć amortyzatorów Janusz - Nie 20 Mar, 2011
Yarko napisał/a:
100 zł to nie pieniądz, nie ma sensu psuć amortyzatorów
dla mnie pieniadz, poza tym już mam to zrobione
ponadto w motołspołcie przez duże Ł nikt nie stosuje śrub, a rozwierty.. masa panie, masa!! kaziu1985pn - Nie 20 Mar, 2011 Yarko, co to za firma ta asko ??Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 oj Yarku nie czaisz bazy i nadbudowy-rozwiert amorków to klasyczne rodzime motorsportowe hardkorowe rozwiązanie-brat trytytytek i silver tejpa,a te śrubki to tak bananowym pedalstwem podjeżdzają..... Janusz - Nie 20 Mar, 2011
rabarbar napisał/a:
oj Yarku nie czaisz bazy i nadbudowy-rozwiert amorków to klasyczne rodzime motorsportowe hardkorowe rozwiązanie-brat trytytytek i silver tejpa,a te śrubki to tak bananowym pedalstwem podjeżdzają.....
dokładnie ziom, jak ktoś jeździ po krzakach to robi rozwierty, natomiast jak ktoś robi polerki, gleby jeździ na zloty, robi sobie profi sesje na postoju to wtedy daje śrubki kaziu1985pn - Nie 20 Mar, 2011 to pojechaliście teraz trytytki zondzom Bonczek - Nie 20 Mar, 2011 ASKO to firma w wwie zajmująca się ustawianiem zawieszenia.Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 polski motołsport się na trtytytkach i silver tejpie trzyma
zresztą moje bmw tez(tylko nie wiem jak odpadający szpachel trytytką przyłapać) Janusz - Nie 20 Mar, 2011 ja to się jednak z rabarbarem rozumie, bez trytytek i taśmy z domu się nie ruszam, bez kondoma mogę wyjść.... ale bez trytytki ni huhu bizon - Nie 20 Mar, 2011
rabarbar napisał/a:
(tylko nie wiem jak odpadający szpachel trytytką przyłapać)
rabi, jak ogarniesz daj znac, tylko nie wiem gdzie kupic tak duza trytytytke, zeby auto cale opasac kubas - Nie 20 Mar, 2011
bizon napisał/a:
rabarbar napisał/a:
(tylko nie wiem jak odpadający szpachel trytytką przyłapać)
rabi, jak ogarniesz daj znac, tylko nie wiem gdzie kupic tak duza trytytytke, zeby auto cale opasac
widać że nie łączyłeś nigdy wielu trytytytek w jedną bizon - Nie 20 Mar, 2011
kubas napisał/a:
widać że nie łączyłeś nigdy wielu trytytytek w jedną
gdzie mozna wykupic kurs? GeKo - Pon 21 Mar, 2011 Yarko, to chwila moment, a te śrubki z fasolami co mam w zawiasie K-teca ile na tym mogę ustawić negatywa? ja Camberów w takim razie nie potrzebuje?Yarko - Pon 21 Mar, 2011
GeKo napisał/a:
Yarko, to chwila moment, a te śrubki z fasolami co mam w zawiasie K-teca ile na tym mogę ustawić negatywa? ja Camberów w takim razie nie potrzebuje?
ztcp max to około -1,30* czyli półtora stopnia, dalej zwrotnica blokuję się o obudowę amortyzatora, ale to musisz sprawdzić u siebie jak będzie
druga kwestia to mała ilość miejsca w nadkolach, nie wiem jaki jest ogólnie max camber jaki można ustawić, ale u mnie przy 16'stkach, koło w górnej części jest już bardzo blisko amortyzatora a przecież i tak mam ET38,5 vs seria ET45
zastanawiam się jak w UK ustawiają po -3-4 stopnie z przodu, może rzeczywiście jest to możliwe przy innych obudowach amortyzatorów niż KTEC, sprawdzimy niedługo jak będzie z moim GAZ'em i zdam relację