Miałem Dywan z Ulicami qbus - Pon 21 Gru, 2009 Nie wiem no ja 150 km/h po sniegu chyba nigdy nie jechalem ale nie wiem czy rozpedzal bym sie do 70 na letnich z tylu
Peace kazdy robi to co lubi, moze troche pierdole bo tej zimy jeszcze po bialym nie jezdzilem Vlodarsky - Pon 21 Gru, 2009
grifin010 napisał/a:
Miałem Dywan z Ulicami
Wtedy już wchodził Colin na PS3 k-mart - Pon 21 Gru, 2009
kubas napisał/a:
Ale ja jakoś jeszcze nie odczuwam potrzeby zapieprzania po śniegu 150km/h
Mozliwe ze nie Ty, ale z reguly snieg odczuwa taka potrzebe.Janusz - Pon 21 Gru, 2009
kubas napisał/a:
Janusz napisał/a:
coś CI się chyba pomyliło koleś.....
Ojcze Bartoszu proszę o jakąś surową pokutę dla brata januszka bo chyba się zbytnio egzaltuje ostatnio
A ty co obrońca uciśnionych?? najpierw naucz bronic siebie i generalnie nie wtykaj tej swojej dłuuugiej szyjki tam gdzie jej nie wzywają Janusz - Pon 21 Gru, 2009
kubas napisał/a:
Janusz napisał/a:
coś CI się chyba pomyliło koleś.....
Ojcze Bartoszu proszę o jakąś surową pokutę dla brata januszka bo chyba się zbytnio egzaltuje ostatnio
A ty co obrońca uciśnionych?? najpierw naucz bronic siebie i generalnie nie wtykaj tej swojej dłuuugiej szyjki tam gdzie jej nie wzywają tak w ogóle to my się chyba nawet nie znamy ??
a co do latania na śniegu, to ja nie przekraczam 90 po białym bo po pierwsze to się nawet mi samochód nie chce rozpędzić, poza tym to już jest dosyć... i nie wyobrażam sobie takiego przelotu na letniakach z tyłu.... widocznie nie ogarniam i nie mówię tego z ironią kubas - Pon 21 Gru, 2009 Hehehe janusz nikogo nie bronie tylko się spinasz trochę ostatnio hehehe
Ja też nie przekraczam 90 na białym.
Czekam na generała Loko który się wypowie o lataniu z letniakami na tyle po białym Janusz - Pon 21 Gru, 2009
kubas napisał/a:
Hehehe janusz nikogo nie bronie tylko się spinasz trochę ostatnio hehehe
przyznaje ze jestem wybuchowy, ale to nie ja zamieszczam kontrowersyjne treści na forum, i do lajtowego beztroskiego tematu wkładam jakieś zarzuty z tematu z przed miesiąca
sięgam po penisAnonymous - Pon 21 Gru, 2009
grifin010 napisał/a:
ehh Internetowi rajdowcy
kooooooooooooorwaaaaaaaaaaaaa Jaco - Pon 21 Gru, 2009 Anonymous - Pon 21 Gru, 2009 no, szeja sie uczyl opisu u grifinak-mart - Pon 21 Gru, 2009 griffin przemistrz
czemu Twoj ziom nie jest jeszcze na tym forum?martin.h - Pon 21 Gru, 2009 haha grifin Anonymous - Pon 21 Gru, 2009
AndreXSi napisał/a:
grifin010 napisał/a:
ehh Internetowi rajdowcy
kooooooooooooorwaaaaaaaaaaaaa
Było Loko - Pon 21 Gru, 2009
kubas napisał/a:
Czekam na generała Loko który się wypowie o lataniu z letniakami na tyle po białym
No nie bardzo wiem co mam powiedzieć i jak przekonać, a tym bardziej po co przekonywać kogoś kto nie próbował, da się jechać 60-70 po białym na letnich z tyłu wiem bo jeździłem Dopóki nie spróbowałem to mówił bym tak samo ze jest to niewykonalne, ale spróbowałem i się da. Nie pojechał bym w takim setupie na wąską słabo znaną drogę na wiosce, ale lajtowe ślizgańsko po w miarę szerokiej drodze którą dobrze znam jest spokojnie wykonalne i dodatkowo jest bardzo przyjemne, ale tego nie da się opisać słowami po prostu zupełnie inny rodzaj jazdy, jak fwd trzeba prowokować nawet po śniegu do rzucania dupą, tak tutaj po prostu robisz wszytko co się da żeby dupa nie leciała a i tak latasz bokami, nie starasz się zmusić auta do poślizgu tylko starasz się go kontrolować coś w kierunku rwd.