naszczescie za wycieraczka znalazlem kartke z przeposinami
i przyznaniem sie do winy oraz nr tel wiec jest szansa ze nie
bede musial placic za naprawe z wlasnej kasy.....
M - Pią 22 Wrz, 2006 O fcuk ! wspoloczuje!
Na szczescie sa jeszcze ludzie z honorem...Dariano - Pią 22 Wrz, 2006 Ładnie nie mam pytan :570: Jak wyzej dobrze ze sie trafil ktos z honorem i zostawil namiary.Loko - Pią 22 Wrz, 2006 Nieźle ktoś przywalił jak na szkode parkingową, no ale chyba ktos uczciwy i wszystko będzie ok.strick - Sob 23 Wrz, 2006 Dos troszke w ciebie weszli!
Jechałeś na wiśle? Jak poszło?106 - Sob 23 Wrz, 2006 sprawca ustalony - ma podpisac oswiadczenie wiec przez ubezpieczalnie
bede naprawial.
numer startowy jest z wisly z zeszlego roku... rajd zakonczony "awaria" -- >
dzwon, do dzwona bylo 5 w klasie 13 w gen....k-mart - Sob 23 Wrz, 2006 milo trafic na taka osobe ktora przyzna sie do winy! Mi juz raz urwali lusterko, antene i z kopa zbili reflektor a innym razem szybe w drzwiach! Musze miec paru wrogow M - Sob 23 Wrz, 2006 A ja dzisiaj patrze u siebie i co?
Prawy tylny rog na zderzaku zrysowany do czarnego i zryty jak swinia...
zaczep zderzaka wyrwany z nadkola...
MOTYLA NOGA!!!
Niech szlag trafi tego co to zrobil.
Ludzie to CH.UJEstrick - Sob 23 Wrz, 2006 Ja też zauważyłem dzis ryse na zrerzaku!Loko - Sob 23 Wrz, 2006 Jakaś fala.strick - Nie 24 Wrz, 2006 http://wiadomosci.onet.pl/1408043,11,item.htmlJakarti - Pon 25 Wrz, 2006 to miales szczescie mnie kiedys na parkingu 'sasiadka' przytarla - wiedzialem ze to ta lajza bo ona w ogole jezdzic nie potrafi - dopiero jak jej pogrozilem ze pojde na policje i pokaze im jej lakier na moim aucie kazdy duren by to zobaczyl to sie przyznala i dala numer ubezpieczenia.. sa i tacy ludzie..Grzesiek VTS - Wto 26 Wrz, 2006 kolerzanak przysłała mi taki link
czy ktos ma lakiernika dobrego??? moze byc jakis tuning pimp my ride magik chce zeby przedewszystkim byl dobry, potem zeby mial dostep do najlepszych lakierow i przy okazji nie super drogi wiem wiem takie rzeczy tylko w erze...